Två munnar champange och huvudet i en plastpåse

Det är nyår det. men så ska jag icke fira den. Utan med trevliga kamrater och med vin och mat. När man är såhär på sista dagen på året har man lätt panik oftast, vad har jag gjort i år? och vad gjorde jag inte? och vad kan jag göra bättre nästa år? Dessa tankar är lätta att låta fara omkring men de gör de inte i år. Jag är faktiskt ganska nöjd med mitt gångna år. Jag har haft en inställning att ha så kul som möjligt och att bara leva. Och vet ni vad det har funkat galant. (Jag vet Galant är mitt bästa ord efter mysig). Visst har jag säkert gjort lite små misstag men då får jag väl lära mig av dem. Visst har jag vart trött, men jag har haft kul. Jag har på nåt sätt hittat en bit av mig själv.
   2007 var året jag bestämde mig för att jag måste leva. Att ta vara på min tid som ungdom så jag har några galna berättelser att berätta för mina barnbarn. Och visst har jag skaffat mig en rad sådana. Men en del kommer nog aldrig lämna mitt huvud. De förblir minnen som jag kan gotta mig åt när jag är senil och har löständer.

2007 var ett förbannat bra år efter många om och men. Jag har växt, lärt mig och lekt av mig. 2008 är jag ett år äldre det kan bli spännande. Tycker ni inte det? Alla kommer med nyårslöften och lovar sig själva "i år ska jag banne mig hålla dem". Jag tror inte man ska ställa sådana hårda krav på sig själv hela tiden det kommer aldrig funka. Flyta med och försöka följa dem för att man själv ska må bra. Det är då dem funkar. Så vad ska jag har för flyta med nyårslöften i år då? en punktlista kanske? Det kör vi på det är ju kul! ;D
  • Inte för mycket chips
  • Vardagsmotionera mer (älskar min guldiga cykel)
  • Nån sorts träning kanske.. Innebandyn när börjar den?
  • Spara pengar - kneg - kneg jag kommer vara lycklig nästa december.
  • och så ha kul. Det tror jag, jag verkligen kan flyta med på i år.
Ne tycker ni inte det lät bra? nu ska jag se om jag kan lista ut hur min kamerasladd till datorn funkar så ska jag kanske ta tag i mitt liv och sätta in lite bilder på min nya frisyr. Så jag har mer plats till nyårsbilder med. Så Gott Nytt år gott folk. LEV NU LIVET förbannat bra. ! :D

Panik, Göteborg och lugna dig?

Jag vet. Ni behöver inte påminna mig, jag har inte skrivit på två dagar men så kommer ett inlägg. Ska sammanfatta mig lätt. Punktform kanske? Det Gillar ju jag!

Fredag:
  • Sova - stressa upp - göra i ordning mig - sprinag till bussen komma på att paraplyt är glömt.
  • I stan - Träffa Sara, snacka postminnen i en kvart innan Sarah kom och vi hoppa på tåget fann platser vad annars det är ju vi som har turen resternade människor fick stå. Ondska? Javisst!
  • Vi var inte på shoppinghumör på nåt konstigt vis. Traditionen hade brutit sig lite. Som enkel förklaring i tre år nu har jag och Sarah den 28 december åkt ner till Göteborg för att finna nyårskläder. Men i år hade båda två redan funnit våra nyårskläder.
  • Men! Det finns alltid ett men. Jag fann t - shirten jag skulle ha till klänningen och hon en ring ( ja vi hamnade efter vi ätit pizza på shoppinghumör) inhandla en kofta med och strumpbyxor. Och en scarf. - snygg - res - underbart!
  • Pizza ätning var gott förresten - brudarna vid bordet bredvid deras samtla om fula kilalr var klockrena.
  • Sedan gick vi på bio - Good Luck Chuck - rolig underhållande och är INTE från 7 år.
  • sen tåg hem. Vattendropparna var roligt formade eller hur Sarah?
Lördag:
  • Okej det är det roliga kommer. Erica fick med mig till Göteborg. Jag vet tre dagar i rad ni behöve rinte skratta. plus att jag försov mig och Ericas buss var försenad och herr grön jacka hade stor väska.
  • Träffa Åsa och Nord på tåget till gbg. Trevligt. Massa knepiga sms snack av mig och Erica xD Jag fattar inte hur en del kan skriva så galet. Och våra svar hur vi kan få till dem. Dock aldrig skickade sådana (A)
  • Köpte en plånbok och Erica fann kläder i de 4 första butikerna vi var inne i typ. Så då var dagen klar. ne men vi kika runt åt thaimat och myste.
  • aaa Jag kan göra en avcheckning. Jag har lärt mig att äta mat med PINNAR! Jag är nästan i extas. jag är ett proffs jag är bäst okej Erica skratta så hon kikna i en kvart hur jag höll pinnarna. Men vet ni vad om exakt ett år då kommer jag vara proffs för då är vi inte här Erica nej det är vi inte.
  • Kissning på Kosmos, Erica var livrädd xD
  • Tåg tillbaka - massa sms for genom luften.
  • Regnade ute, Louise hatar att vänta på bussen gick hem till Sandra där hon och Linda ( mest sistnämnda) sydde sina klänningar och jag titta på och förstörde! Alltid lika underhållande att finna nya sätt man kan använda tyll och trådar till. Jag vet jag är onödigt kreativ.
  • Tacos av Sandras mamma - Gott underbart mättande och där var det punkt. Alltså det behövs inte förklaras mer.
  • Sen hemfärd - lite msn pratande och letande efter cp fylle lekar nån som vill leka 100 meter öl på nyår?
Ajja, nu till dagen. Jag vaknade - ja jag sov ganska länge sen åkte jag inte till Göteborg okej okej ni behöver inte hamna i chocktillstånd men så är fallet jag åkte inte till Göteborg. Istället sysslade jag med att hitta en massa "årets bilder" jag ska lägga upp på bilddagboken sen. Sen skicka jag massutskick till en massa lotterister. Vi ska ha Återträff, tänk en massa lotterister träffas åter det kan inte bli annat än katastrof. men kul. :P

Lotta på bråkmakargatan gick förut. Det rä kärlek på hög nivå. Nu vill jag slå mamma och Tomas i Poker, ska kila. Just det ska fika sen och jag bör Ringa Richard om lite kvinnlig rådgivning. Som Vad ska jag ha på mig?! Han om nån bör veta ;)


Enda ordet just nu är mysigt. Det förklarar allt inget mer behövs sägas.

Snygg ställning på tåget herr brunbyxa.

Var i Göteborg med Sandra idag. Väl i gbg rusade vi runt och försökte lista ut vilken spårvagn vi skulle ta men proffs som vi är gjorde vi det ganska snart (tog bara 7 - 8 min) sen hamna vi på järntorget gick i second hand butiker. Jag inhandlade en fin väska och två kill t -shirtar. Mysigt snygga var dem. Sen åt vi nere i en källare typ. mysigt dte med. Okej, jag vet ordet mysigt har använts alltför många gånger. Jag mumsa pestokycklig och pasta. Gott. Sedan tillbaka till göteborg centrum. Hitta inte kondomplocket till Sandras Kusin. Ibland är livet alltför surt. ;) Har också märkt idag att mina vanthållare verkligen behövs till mig. Har fått ett antal skumma blickar på mina flygande vantar men äh, de är underbara nu har jag en sak mindre att hålla koll på. Kommer snart till varför. titta längre ner i texten helt enkelt.

Intressanta samtal om röda märken på tåget tillbaka. Jag måste bara säga till alla, speciellt ni killar bör läsa den bok jag fick i julklapp. Rolig och lärorik. ;D Haha, underbar är ordet för den. Alltså herr brunbyxa var underhållande. Först tappade han sin bok mitt ut i gången men han bara tittade på boken såg ut som han tänkte "nämen vilken fin bok synd att den ligger där och skräpar" och sen tittade bort. Tog säkert en minut innan han fatta att det var hans egna bok xD Sen tog han upp ena benet och la armarna runt det och somnade så och började luta sig och sov med halva sin kropp typ på den andra killen bredvid honom som han INTE kände! Stackars kille säger jag. Okej måste bara säga att båda männen var 45 - 55. Så himla klockrent av herr brunbyxa. Sen vaknade han till - det gick ca tio min och så skulel den andra killen bredvid honom ut han bara "ursäkta jag ska av här" brunbyxan satt kvar rörde sig inte och koll apå honom typ "Jaha okej kul för dig då?!" Så himla BRA! Den andra mannen fick typ säga igen "ursäkta men kan du flytta på dig så jag kommer förbi då?" Jag och Sandra Skrattade så vi storkna. :P

Okej nu vidare. Ja jag var på håret på att glömma min kasse på tåget. Ja jag vet senilsnören på allt jag äger ska snart uppfinnas. måste binda fast allt til min kropp. Men jag kommer snart tappa bort mig själv. Så någon som vill ha ett snöre med mig fastbunden intill sig resten av sitt liv kan med vänlighet lämna en kommentar.
Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv.

"Trekant?"

En del tror för mycket. Och jag och Sarah skrattar åt det. Tack för ett gott skratt herr mystiska gråa tröja.
Kvällen igår tyckte jag var rolig och underhållande. Enkel. Inga krusiduller utan bara rent dansande. Och det är underbart när man bara dansar och är. Och jag gjorde av med ganska mycket på krogen igår. Det är första gången jag gjort av med så mycket. 240 kronor, det är illa. Eller många kommer tycka det är ungefär vad man brukar göra av med men det mesta jag förut har gjort av med på krogen är 110 kr ^^, Så för mig är detta ganska mycket. Men annars var det inte så mycket som hände kanske. Jo jag har ju ny frisyr nu jag tycker om den :) Tack Sarah min duktiga frisör. Billig och bra frisör. Men i alla fall vad hände mer igår? Nån som kommer ihåg? ;)

Pappa skulle fyllt 61 år igår, idag firar vi dagen typ. Mormor, bror, Malin och My kommer :)


Marcus säger:
man vill ju bli bjuden för att man är älskad av dom som bjuder en och att de tycker att festen förgylls av ens närvaro

Tack Marcus du gör mig glad när jag nu var lite nere. :)


Okey, bror med familj plus mormor kom hit då. Jag slog min bror i tekken 4 var tvunegn att berätta detta för jag är grym. Dock slog My (snart tre år gammal) mig i tekken men det är ju en annan saga.

Var ute och gick i cirka två timmar med Linda, Tack för att du är du :) <3
Nu ska jag sova - palla långa inlägg idag?

I don´t wanna be my hair

Nej verkligen inte för det är katastrofalt. Allt ska bort, okej kanske inte men luggen ska ändras idag? nåt måste göras idag i alla fall. Sarah ska vara min undsättare.

Igår - jul hos mormor allt var bra mycket mat. Det är alltid mums, blev Linns favorit människa att klänga på. Det är ju trevligt dock inte lika trevligt när hon själv ska ta kort med min nya 10 megapixel kamera (smygreklam). Kan lova er mitt hjärta stannade. Men i alla fall nu till det som kommer sätta men för livet för mig. Min 80 åriga mormor snacka mens med mig. Okej jag behöver inte säga mer. Det räckte där.

Ne nu ska jag göra inlägget kort tilllägge rmer sen, Just det Sarah kommer sen, hon är cool.



Nu ska jag och mamma snart hämta Sarah vid bussen. För hon är så lat och inte orkar vänta på stadsbussen i en timma. ;) Ne men mitt hår är fortfarande en katastrof, ska försöka komma på nåt har två "crazy" idéer. Bara jag blir av med det jag har nu är jag nöjd, jättenöjd.

Okey påminn mig allihopa endast ETT fyllesms/smtal idag och det ska gå till Richard har lovat den arme stackaren det! Inte om trekanter denna gång då. (Sandra låg bakom det, jag lovar)

Får se vart vi hamnar, några förslag? Ne nu ska jag ta på mig strumpor och kamma till håret så folk i alla fall inte gråter när de ser mig när vi hämtar Sarah! Förresten hoppas jag ser alla ute ikväll då! :)



Okey, nu vill jag vara mitt hår för det är nice *nickar och höjer ögonbrynen* Före och efterkort kommer imorogn både här och på bilddagboken. Det bästa frisören ever (tåligaste iaf) SARAH THA WOMAN! Vilken heder. ^^

Nej nu dricker jag vin, dock slut men ska fyllas på. Sarah och Linda blockerar mitt badrum de lockar lindas hår och jag kände för att vara social och satte mig här ;D

Ses på krickan/Kosmo ikväll om vi nu inte hamnar på gästlistan på Vatra, nån som vet hur mcyket det kostar på Kosmo?

Nämen där försvann tomten

Haft frukostjul med bror, hans sambo, dotter my, den icke födda son/dottern (Ja, jag ska bli faster igen! *överlycklig*) och så mamma och tomas då. Julgranen är fin paket var många där under. Jag har funderat på det där med just MIN önskelista. Näta år ska jag ingen skriva totalt onödigt. Mamma tjatar på mig att skriva den sen får jag Inget på den. haha. det är alltid så. Det är alltså onödigt med önskelistor lika bra att köpa allt själv så man verkligen får det. Men men klappar är ju faktiskt inte julen. Julen är något mer. Något nervpirrande och kärleksfullt nåt då man uppskattar brorsans flin när han kör den radiostyrda helikopern in i huvudet på en ( och ja min bror är 28) Eller My som har fått ett leksaksset med lite städsaker dammar mamma i rumpan. Det är där vi har julen. Det är där nervpirrandet sitter.
Men jag håller med herr tiltmille, man har inte samma pirrande i magen längre när man lägger sig på kvällen. Det är synd, men jag tycker man kan flytta över nervpirrandet till annat istället. Kommer Mamma bli glad för ljuslyktan eller kommer kameran passa Tomas kameraväska? Eller kommer granen lyckas att inet välta i år?

Vad som än händer så tycker jag om julen. Det gör jag och det står jag fast vid. Det är så många som inte gillar julen nu för tiden det har nästan blivit en trend att inte gilla den så nu går jag emot den trenden. Julen är mysig. För julen blir dte om man gör den till det. Visst kan man göra vilken dag som helst till mysig men jag gillar att det just finns jul jag gör det. Trots all stress är den så lugnande. Det är den om man verkligen ser det så blir man lycklig av att ha en gran inne i huset. I alla fall jag blir det. Men det kanske är för att jag har lärt mig att stanna upp och njuta av det och andas. Gör det ni med.

Julklapparna blev idag då - ett halsband jag antagligen ska byta eftersom jag såg uppblåst ut i det (fattar inte hur man kan se sån ut av ett halsband men eftersom jag lyckas med allt så gjorde jag det) singstar pop (tragiskt låten jag kan bäst på skivan är Boten Anna med Basshunter) Dansmatta ( jag har nu sett något som liknar en gris på två ben dansa - Mamma) biobiljett, presentkort, ängel till självaste ängeln - MIG! och där började hälften av er protestera. ;D Minst hosta lite jag slår vad om det. en till kontroll til playstation och ett massmördarspel (lycka) Vad mycket jag fick till playstationet. Men jag hade tänkt faktiskt att bli grym på det så jag kan slå folk i både singstar och dödarspel sen. Vi kanske borde ha en spelkväll allihopa nån som är på? Kommentera och du är välkommen. ;) Vad fick jag mer? Jo en självlysande pincent, ja det är sant tomtenissarna har fått fnatt. Fått också vinglas - blå droppen och tallrikar till servisen jag samlar på.

Nu ska jag snart till mormor och fira jul. Jag ska få mina klassiska tomtetallrikar där jag tycker tomtarna ser ut som ihoptryckta päron men men man ska bara tacka och vara glad det är trots allt jul. och vet ni vad jag är faktiskt lycklig. :) Det är härligt att känna ett specifikt lyckorus i kroppen ibland. Och jag behöver det.

Haha och bara för dig Malin ( brorsans sambo) min mens har fortsatt och jag fortfarande smärta nöjd? ;) Jag bjuder på denna!

Ne Nu får ni ha en fantastisk God Jul Allihopa och tack för alla underbara Sms. Ni gör mig lycklig allihopa! Och alla er som jag antagligen kommer glömma skicka ett sms till GOD JUL!
ps. Gammal bild från 2004, kommer någon ny en annan dag. :)

Min kvinnliga kropp har gjort mig ond

Förenklat förklarat jag har fått mens (punkt slut).
och där har jag vunnit många kvinnors sympati - mens suger. Och det hårt.

Ja nu i alla fall till bra saker som hänt under dagen. Eller jag sammanfattar föregående kväll först det är ju spännande. Tar det i punktform enkelt och konsist! (Eller heter det så? borde fråga Linus:P)
  • Hemgång till Sandra,mötte först en icke pratande Hanna som följde med.
  • Mys i källaren med vin och förstärkt alkoholfricider - en förstark icke utblandad shot med.
  • Voda - en filosofi om vad man kan göra i ett 40x50x50 cm utrymme inne på ett toalettvänterum var ett intressant disskusionsområde i 5 minuter. Speciellt för de som lyssna på oss tre.
  • Sandra skrek till i soffan på Voda - Bulgarien Robin satt där! (:S) Nicko är 36 istället för 26 jag förstod hälften vad som hände men det var tydligen väldigt roligt och det är ju bra.
  • Hanna åkte hem hon kände att hennes röst inte klarade mer socialt umgänge.
  • Vi, resterande gäng (Jag och Sandra) invigde hennes oskuld i att vara på krikelin och kosmopol och vi kissade och gick in på toaletterna för att inviga hennes oskulder lite överallt. :P
  • Jävligt mycket dansande och trillande av andra och jag säger då det, tungpiercing. Mumma!
  • Hemfärd vi hamnade nånstans där mellan buss och skjuss och vi fik skjuss av en trevlig herre (oscar) Danke Schöen!
  • Mamma - Glad jag var hemma helskinnad dock minns hon inte att hon snodde min nattmacka dagen efter men men jag var en glad liten dam Godnattis efter det!
Det var min kväll/natt det. inte så Intressant va? Ni behöver inte läsa. Och det säger jag nu, gud vad snäll jag är. Ja jag har ju faktiskt ätit en del pepparkakor i år. Åt ju typ halva burken för ett par dagar sedan.

Idag kom Sandra och Linda vid halv 11 vi bytte julklappar. Sandra insåg att det finns för många användningsområden av den gurka hon fick i julklapp av mig. Jag fick VANTHÅLLARE! Ja, Ett par till, ska jag ta detta som en pik eller ska jag bara gråta? :P Jag har två par vanthålalre nu, får jag ett par till antingen skriker jag rakt ut eller asgarvar. Mina vantar kommer att stanna hos mig. Det är ju egentligen bra. Dock en aningen pinsamt att jag får två par vanthållare i år. Fick Orgasmboken med, det behövs inga vidare kommentarer där. Alla förstår nog att jag kommer ta dyr uthyrningensutgift på den. Sen fick jag en undebrart brun lite mönstrad sjal med Tackar mina vänner! Ni är helt fantastiska faktiskt! :)

Efter julklapps utdelning och en del skratt angående rumpnyp och konstiga sammaträffande och tungpiercingar som involverade allt i en mening. Så tog vi oss till stan gick förbi telefonförsäljare mötte Anna och Malin och så inhandlade vi min julklapp till mig själv. Fick skjuss hem av Malin tackar tackar, just det Linda skjussa ner oss till Stan. Jag gilla rkompisar med körkort *myser ner mig stolen*.

Ja, sen kom jag hem och då kan jag bara skicka upp er till första raden i inlägget och ni kan dra korta slutsater vad jag gjort de senaste timmarna. Om ni chansa på att jag vred mig i förskräckliga smärtor och sovit bort dem, SÅ är svaret ja. Sen åt jag mat - Gott! och sen kollat julrecept Nu ska jag ta min efterlängtade dessert en riktigt Saftig, lite hård knaprande men väl så nyttig för magen - En Ipren.



Vem älskar inte långa inlägg? Ville bara tillägga, min julklapp till mig ganska bra faktiskt dock krånglar det liet har inte fått pli på min kamera än men det kommer.

Har haft julmys hela kvällen med mamma och Tomas. Tomas har bettet sig som en barnunge (han är 50 år gammal). Vi gjorde marispanfigurer, lägg till för mycket fantasi + snögubbe + snopp så har ni resultatet i en liten ask och det var ingen vacker syn eftersom de mycket privata delarna var gröna nåt i stil med shrekgrön. Ja detta känns jul i nötskal och trots att det har dröjt och julen känns överskattad och jag känner att jag inte haft julkänsla sen året innan pappa gick bort så har jag det litegrand nu. Mer än förra året och jag har nog börjat förstå det där med jul. Det handlar inte om dyra paket det handlar om tanken man lägger bakom dem som gör det. Det är inte granen eller snön som gör julen, visst det är en del av den. Men Jul handlar om vad du själv gör den till och är du lycklig medan du gör allt så kommer julkänslan tillbaka. Då får varenda tomte i huset en innebörd och det kommer inte kännas för mycket att ställa fram alla de tomtarna för bara en liten tid i huset. Jag har hatat julen och alla högtider i vad blir det 6 år. Ända sen första gången fader min blev sjuk. Men jag har insett att julen kommer längre om man tror på den och inte på sakerna som hör till. Tro på kärlek och lycka och att vara avslappnad så kommer sakerna som hör till en innebörd det lovar jag. Och jag tycker om att julen moderniseras det gör ingenting bara man gör allt med samma julglädje och känsla som man gjorde när man var liten.

Allt från juliga mig, vet inte nån förstår vad jag prata om knappt jag själv. Men God Jul gott folk och lova mig en sak krama alla du ser, det är den största julklappen någon kan få. Over and out from my Christmas Spirit.

För mycket festande för mig är inte bra för min granne

Nu börjar jag om i min blogg. Behöver en spark i rumpan, kanske kommer skriva mer eller mindre ofta men det kommer ordna sig. Huvudsaken är inte att folk ska läsa den utan att jag ska bli bättre på att spotant skriva.

Jaja, nu till dagen. Fyllesmsa bara två mitt i natten. Jag har börjat med fyllesms, började med det när jag fyllde 18 i September. Hade ALDRIG gjort det innan. Illa säger jag. Roligt att få mindre roligt att märka att man skickat dem. ^^, Dock var jag vid medvetandet och visste exakt vad jag skrev i alla fall då jag skrev dem. Bara snälla lite småroliga saker. Så jag förbättrar mig!

Utgång torsdag - fredag var det eftersom Sandra fyllde 18 igår (fredag) Damen vill ut idag med och jag är hennes enda lediga, inte skadade offer. Jag har tagit mig an utmaningen trots att jag är trött och vill sova. Men vad gör man inte för den sötnosen? ;)

Just det förut idag (efter jag efter många om och men och med ett tvång att kissa lämnade sängen) åkte jag ner till stan för att fika med Erica och hennes mamma. Vi skulle byta julklappar hon och jag. Väl i stan skrek deras magar efter mat och vi drog oss till Orient Palace. Bytte julklappar jag och Erica jag fick självfallet det jag hade förväntat mig. Spännen att sätta fast mina vantar i jackan. Jag vet jag och vantar passar inte ihop och Erica har börjat irriterat sig på det. Bara börjat kanske är förnamnet men äh, det hör ju faktiskt inte hit. Har bara tappat bort tre par i år. Ja bara tre stycken! Jag är nästan stolt över mig själv. Men nu kommer jag inte tappa bort dem nåt mer för nu har Ericat skaffat senilsnören åt mig! ;) Jag fick kylskåpsmagneter med. "I Love Guys with Guitars" Hahaha, lite inernt kanske. Men NEMAS, känn er träffade. Maten var god förresten stark men god. Erica fick en Rosa bok av mig med en rosa penna. Hade skrivit lite i den med hoppas den kommer uppskattas.

Nej nu ska jag tvinga Hanna att följa med ikväll till Voda med mig och Sandra. Och så ska jag göra ordning mig, frågan är vad ska JAG ha på mig?

RSS 2.0