"Erica kolla toaletthandtaget"

Sitter i skolan det är segt, väldigt segt nästan för segt. Har webdesign men jag gör verkligen ingenting. Alltså för en bra förklaring jag är lat. Eller så är läraren bara äckligt seg. Men jag ska sätta igång, snart.. (A)

Jag blev paff och jätteglad hade fått jättemånga kommentarer på mina två senaste inlägg. Danke och allt det där. :)Ska svara så fort jag kommer hem från träningen. Japp så sorry ni som säger att det är ni som är miss biff 08 Jag är det! Eller iaf nästan om man typ kisar i visa ljus på några 100 meters avstånd ;)

Blir bara gym idag men funderar på om jag ska gå på nån aerobic liknande snart. Och om linda vill biffa sig med mig. Hum..

Just det var i Göteborg och shoppade loss med Erica igår. Eller mja hon shoppade loss och jag inhandlade dock bara en blå t-shirt/klänning från bikbok. Inte riktigt den affären jag brukar finna kläder om ens gå in i. Men vi gjorde detta och jag fann den. Ska nog ha den på lördag då de är fäst :)

Men nu till rubriken. Jag och Erica var hungriga när vi skulle åka hem från gbg så vi inhandlade oss varsin baguette och jag tog kyckling med curry. Snälla vänner se kombinationen.

En Louise+Tåg som rör sig+ lite plats på tåget+ en skrattande Erica+ Mycket curryröra i lite baguette = Curry överallt!

Japp "överträffade" mig själv och spridde curryn till och med på toaletthandtaget fråga mig inte varför curryn hamnade där eller varför golvet också var hungrig på mat. Det bar avar det och man kan ju se dte såhär att jag var snäll som matade det? (A)

Kom hem sen efter byte av tåg i falköping och såg på Gossip Girl, vet inte riktigt varför jag fastnat för det. Kanske av samma anledning som jag spelar fjortis i våran radioteater "Louise du är en naturbegåvning, du behöver inte ens öva" Humpf.. Tack för den! :P Okey dra inga förhastade slutsatser jag lovar jag spelar bara då! :P Äh här krångla jag till det för mig och kommer nog inte ur det äh skit samma ^^

Sen fick ett ryck och börja städa mitt rum sådär klockan 9 en tisdagskväll kan det bli mer malplacerat? Sen ringde V och samtalet spåra ur som det alltid gör och efter en timmes skrattande somnade jag gott efter ett "sov sött" :)

Och ungefär efter andra meningen slår jag vad om att jag förlorade cirka alla läsare, ja jag gillar långa inlägg ;)



Mätning på G

Japp nu har jag mätt mig. Let´s see. Om nån vill ha måtten säg till så skriver jag väl upp dem ! :P

Miss biff 2008

Okey precis vart på gymmet. Jag är miss biff 2008 snart, jag lovar. Nästan i alla fall. Annars har dagen vart lång. Måndagar är det alltid full fart på. Mängder att göra inte en paus en liten sekund ens. Medan man har pauser konstant på tisdagar och Onsdagar. aja ska inte klaga lite lektioner är ändå toppen upp!

Skrivit loggbok idag, lagat jättegod mat med mamma och så tränat då.
   Skrivir så sällan nu för tiden. Bra helg en sådan där fantastisk sådan lagom lugn och ja jag vet jag var sur och grinig utan pizza i magen ;)

Veckan kommer gå fort men jag är på topp alltid redo. hum känner attjag skulle strechat ryggen mer. Just det credit till mig, jag träna ensam idag känne rmig stolt tycker annars att dte är läskigt. Man vet ju aldrig om Mr biffarna ska attackera en eller inte. Ja Ironi från min sida. ;)

Nu ska jag mäta mig på min arma kropp tänkte att det kan vara lika bra eftersom jag vill veta om min kropp ändras nånting efter jag börjat på gym. :)

Hum, jag tycker om att åka bil och ja alfabetet är inte helt dumt heller. Och ja jag är väldigt mycket louise i en liten ask just nu. Göteborg imorgon mina vänner! + Kvart i 11 blir det spänning i luften.

"som ett vildsvin..."

Börjar man bli allmänt tragisk när man bröjar få interna skämt med sin handledare på praktiken som är 55+?
Kanske, kanske inte? Men jag lät som ett vildsvin och aldrig mer Hamburgare eller vad säger du Gunilla? ;)

Hade praktik torsdag - fredag. Trivs där ritkgit bra har gjort tre helt egna reportage nu har två att redigera nästa vecka och ska kanske börja med ett till varav jag har kommit med idén helt själv. :) Det är roligt att man FÅR GÖRA saker nu jämfört med praktiken i höstas då man la sig och sov jämt.

Igår var en allmänt jättemysig dag. helt perfekt helt enkelt lugn och skön. Precis som jag vill ha det :) Idag på morgonen åkte jag coh Viktor och kolla på enduro. Leriga killar i tajta dräkter på motorcykel. Jag klagar inte! ;) Som Richard sa "Louise du är grabbig, på ett väldigt tjejigt sätt". hehe, Ingen baktanke alls jag lovar! (A)

Jag har fått en släng av "sakna alla min närmsta" sjukan vill bara umgås med alla och kramas.

Förresten Erica jag har faktiskt blivit elak jag lovar (A) ;)

"big or small we play them all"

Ja Joel, Ja NEMAS medlemmar jag vet att ni är lyckliga nu. Låten har fastnat på min hjärna och nej dne vill vekrligen inte därifrån. Har haft två skitstressiga dagar och jag måste sätta igång och plugga lite till.
Igår var vi i Göteborg jag och Erica tog tillbaka hennes kapade älskade sko. Joel had einte ritat smielys på den. Fy på honom.
  Äsch känns som jag aldrig har nåt intressant att skriva längre. Känns som ingen läser men det är ju inte för er det är ju för mig jag skriver och ja jag pratar/skriver högt för mig själv just nu!

Min känslor har i efterhand krockat. Vet inte vad jag tycker eller tänker längre eller jo jag vet men jag är rädd för framtiden. Jag vet Sandra jag vet Tänk inte. Och jag vill bara bli omtyckt. Och det blir jag och jag tycker om tillbaka och jag är en vimsig knasboll som borde leva upp till det Erica menar att använda mina icke existerande Hjärnceller.

Fikade med Ellen igår i Göteborg. Ellen är lycka Ellen är gladast och hon gör mig glad och det känns bra bara kändes som jag dock inte var den gladaste igår och det håller jag nog med om. Det var jag inte. Verkligen inte. Är inet så glad just nu även fast jag borde livet flyter på. Men jag känner mig ganska tom. Även fast allt är toppen förutom att jag vill strypa projektarbetet. Men ändå. Jag är lycklig.

Gymma idag mitt nya liv börjar från och med igår. Körskola - gym - backpacking - Norge. Allt känns litet samtidigt som det är enormt.

och jag måste bara skriva detta. Jag fnissar åt en sak i hemlighet. Så fort jag tänker på det så börjar jag fnissa det är faktiskt ganska kul en del kanske fattar vad jag menar. Ganska löjligt egentligen men det rä ju mig vi pratar om och jag är ju som jag är.

Just det, mina vanthållare börjar få respons de fick de x2 idag.

Sweet yes only sweet

dreams.

Nu är Cv:t i stort sett klart jag skickar in det. Kansk elite långdraget. Men Hoppas Maud blir nöjd nu har jag nog fått med allt i alla flal nu ska jag gör aordning mig för natten ringa Sandra samtidigt städa lite och sen däcka aa stort sett däcka i sängen är skit trött vill sova och bara vara. Känner mig sådär idag morgonen var inte den bästa av morgnar ja smärre katastrof emn jag börjar vänja mig vid att ha dåliga hårdagar och kläddagar. som linnéa sa. "Jag har haft dålig hårdag i en månad nu" ;) All credit till henne!

Ps 100 dagar den 5 Mars. Fest och jag måst evara nykter till helgen sorry gurra. ds


Armhålsträning.

Ja Viktor jag erkänner jag fick träningsvärk. I armhålorna? What the F*ck liksom? Och detta av att köra Go Kart jag kör nog väldugt intressant, jag vet några som kommer börja asgarva av detta. Men jag lovar mina armhålor kommer att slå tillbaks en dag ;) Och nej, jag körde inte med armhålorna! bara lite i smyg när ingen såg på ;)

ps. Det gör jävligt ont. ds

Hjärncellerna studsar omkring

Jag vet att man får vara anonym och vad yttrandefrihetslagen handlar om. Jag studerar inom det området. Därför tycker jag också det är löjligt när man inte kan stå för sina åsikter. Fast det som fascinerar mig mest, varför ens lägga kraften att läsa en blogg man tycker är löjlig? Men visst det är din ensak och tycker du om att läsa min blogg så mycket, varsågod! Kul att man kan störa nån på att vara sig själv ibland.

"Bouncing souls" låten ekar i mitt huvud och jag är förskräckt tillsammans med mina hjärnceller. Tänker mycket idag. Och skrämme rmig själv gymnasiets slut närmar sig med förskräckligt stora steg och jag verkar vara den enda som inte har en säker sak att göra i sommar. Eller jo förresten det har jag ju. Skara Sommarland om det krisar men jag vill ha jobb och jag är för lat och livrädd för att göra nåt åt det. Jag vet jag är en mes. Slutdiskuterat.

På tal om att jag är en mes. Med racer i ratten och med fult hårnät innanför hjälmen Levde jag loppan igår. Han tvinga med mig på hyrkart. Japp Go kart. mm GO KART JAG?! Men det gick ganska bra när mina knän slutat skaka sönder varandra till benflisor. Dick skratta åt mig rätt hårt. Tror han inte skrattat så åt nån på go kartbanan på länge kul att man kan underhåll någon! ^^,
    Men förutom ( inte förutom egentligen detta var ju kul det med :)) denna dramtiska men väldigt roliga underhållning så har helgen vart fantastisk trevlig. Man bockar, niger och allt annat! Mysigt helt enkelt är ju tvungen att dra in dte ordet nånstans i texten eller hur? ;)

Orkar inte berätta mer har huvudvärk.

"jag älskar att tvätta nu.."

Haha aa det gör jag med ;D haha Jag och Viktor äger tvättstugan urgrymma på att tvätta helt enkelt riktigt kul har dte vart :) Nu är han själv i tvättstugan och jag gör sallad vi ska ha picknick på berget vid sjön! Massa mys. och det är ju så fint väder ute. och jaa gårdagen var jättemysig precis lagom med allting. Jag är en glad Louise även fast jag ahr vart lite småsur och grinig! *oops* Men i alla fall så är jag är glad. Och ja jag har överanvänt ordet mysig igen. Äh känner mig bubblig.

Nu var pastan klar. och snart ska vi vara tioåringar och köpa festis. Festis för vi är änna riektiga festisar! ;)


Bye bye för 4 år sedan och nu är liljor överallt

Japp så var det för 4 år sedan på all ahjärtans dag flyttade jag och mamma från vårat liv från Liljevägen och bosatte oss här i våran lägenhet. Då trivdes man väl sådär. Det gick det kämpades men idag så trivs jag iaf :) det går bra nu. Allt är mer fixat och ordnat. Men visst saknar man lite av det gamla livet men hur många önskar inte att de var små och obekymemrslösa ibland? då bara glad eller ledsen fanns inget där emellan och ledsen det var när man sprang in i den öppna ugnsluckan. Idag är det skillnad nu finns det ledsamheter i så olika grader då förstod man inte sitt bästa idag ska man förstå sitt bästa mer än vad man vill och känner sig vuxen till.

Äh vill bara önska alla glada kärleksfulla och mindre kärleksfulla människor en glad dag. Och jag hoppas att alla mina kompisar får det riktigt kul på Bogrens ikväll! Hade också velat gå om jag inte var pank =/ hatar att inte ha mycket pengar i plånboken att leva på. Men whatever jag är glad för det :) Ska nog träffa Viktor ikväll om han inte är för trött. Annars ska jag nog inte göra så mycket kanske kolla på film har ju lånat några stycken av bror och Malin. Min huvudvärk dånar och magondheten kommer likt t - rex och attackerar. Men jag är glad för det. Woow ännu en fras jag överanvänder ska jag inte säga att livet är mysigt också bara för att vara extra mysigt mysjobbig idag? ;)

Skulle städat idag blev inte så. Klockan 12 gjorde min kropp uppror och halv ett somnade jag av utmattning av smärta till tre tiden ungefär. Yäääj vad roligt det kan vara ibland. Men jag har sökt jobb idag och så ska jag snart ner till stan och kolla på ett par skor för 98 riksdaler som är perfekta till sommaren. Ska investera i det fick låna pengar av mor så länge. Jaja måste till banken snart och ja jag är trött även fast jag har sovit bort dagen. Men sov ju ingenting förra natten kanske några timmar bara. Äh lika glad ja ni vet resten.

No of this moments in my dreams tonight

sit underbenath the mangotree tonight, och ja jag har låten fortfarande på hjärnan och jag vet inte jag är bubbligt glad idag :) Min mobil formar hjärtan i regnet det flyger fjärilar och allt är rött. (Erica jag vet du har redan fått spykänslor)  Känns härligt att man gillar någon idag även fast alla hjärtans dag är väldigt komiersiellt. (stavning är frågetecknet) men i alla fall människor är så dåliga att visa kärlek annars alla andra 364 dagar på året. Idag få vi i alla fall lite skuldkänslor att vi inte gör det. Även fast man borde visa kärlek alla andra dagar istället för idag, eller nåt jag tror jag fortfarande är trött och svamlar lite även fast det kanske stämmer.

Sandris och jag hade ett givande samtal på msn igår som egentligen alla borde få veta. Vi kan vara ganska smarta hon och jag ändå. Och du? du gör mig väldigt glad :)

Idag ska jag dona och greja kanske gå ner till stan jaa, jag ska leva mitt liv ett litet tag. :)

Världens flin och påven är faktiskt katolik?!

Snälla, lilla du som kommenterar mina inlägg, tycker du inte om min och min kompis Sandras humor så behöver du ju inte ens läsa inlägget om ännu mindre lägga energi på att skriva en kommentar. Så jag undrar vem som är 13 - 14 år här egentligen eller så kanske du bara saknar en vän som du kan skratta och ha konstig humor med. plus löjlighet är väl ännu mer att inet stå för sina åsikter och vara anonym? Det är synd om dig inte mig. Men tack för kommentarerna de ger mig ett extra stort leende på läpparna på att någon verkligen är så tragisk och lägger energi på att kommentera min blogg och ge löjliga inlägg! All Ära till dig ;) hahaha nu kan jag sova gott!

Dagen gick fort, japp mat på prima med Mamma, gott christine gick på tv samtigt aldrig vart med om nåt roligare. Jag vill också kunna ragga i matvaruaffären eller vad säger du mamma? ;D hahaha "Slut med mig? DU har ju faktiskt gjort ett mix band!" xD Okey, humor ala dotter och Mamma. Sen köpte vi en ny tv till mitt rum hälften var tack så jättemycket mamma! Visst nu tänker ni säkert bortskämda unge men det avr mamma som tyckte jag skulle ha en ny tv eftersom min gamla har vart sönder i två månader som jag fick när jag var tio av min far och så ska jag betala hälften själv. En samsung widescreen väggtv 26 tum glad hest glad Louise :)
Sen åkte jag till Sandra. H ( barndomsvännen) i alla fall efter många om och men. Hon är ju sötast matar mig totalt du är ju för underbar. Och tack jag behövde prata om mig ledsen om jag babblade sönder dig om massa löjliga saker men känns som det är dig jag kan prata om töntsaker med. Du förstår du dömer inet du är fräck och du är coolast i världen eller ja lite så ;) Tack för en underbar dag måste ses snart igen!

Jag hatar Razzelfjortisar jag är ledsen men jag pallar inet de 15 åringar som går på ungdomsdisco. Visst jag erkänner jag gjorde det emd men jag hade lite jävla hyffs iaf och söp inte ner mig totalt och spydde iaf inte ner bussen. Tyckte synd om busschauffören aldrig i livet att jag blir det. Fy fan säger jag tycker synd om dem. Jädra ungar.

Äh nu säger jag Godnatt och ja du gissa rätt påven hade inget med inlägget att göra. Humor ala min och V´s

Man får tacka!

Jag har skrivit 76 inlägg nu ungefär och nu har någon börjat ge mig reaktioner. Woow! (och va menar du? att jag ironisk? ;)) Denna personen som kommenterar vet nog inte vad ironi är eller har inget större liv. Men men det är ju roligt för den att den tar sig tid att kommentera, speciellt på så dumma saker. xD Tycker dte är coolt att den väljer att lägga energi på att göra det. hahaha. Jag tror att folk som inte känner mig förstår inte på min humor. Eller vad tror du Viktor? ;D Och att min blogg är en aning halvt om halvt oseriös, va är den? :O  ;D

Japp skulle vart med Sandra idag men det har hänt en grej för henne så nu behöver hon sova ska inte gå in mer på det. Hoppas hon ringer sen. :)
   Känner att hela kroppen gör ett världsomvarv. Lite lagom överkänslig? Nämen menar du det? haha, skriver lagom mycket va menar du dte idag känner jag. Men som sgat det är sån jag är. Kommer vara överkänslig hela helgen, lite smågrinig med. Jag förvarnar bara okey?
   Har ont i magen och sov nästan inget i natt. Men det är peteteser ska nog promenera idag ta dte lugnt och rå om mig själv. Kanske kan se om mamma vill övningsköra med mig idag om hon orkar för höften. Blir själv trött av att hon har så ont hela tiden det tär verkligen på krafterna men inte lika mycket som när pappa var sjuk. Man kanske inte kan tro det men när nån annan mår dåligt i närheten börjar det själv tära på en. Lite som Joshua (filmen jag såg i måndags) men han gick ju verkligen in för att göra alla andra dåliga :P

Nej nu ska jag göra nåt vettigt tror jag.

Erica ibland överträffar du dig själv

Ja det tycker jag som svar på din kommentar. Vi lämnar lördagskvällen med saliv och toalettbesök och öl och en massa festis åt sidan. Lördagen var kul men som sagt det man inte minns det har aldrig hänt? och lite roliga grejer kan jag faktiskt vara utan. Erica ska vi satsa på att minnas 8 mars? ;)

Ont i magen, 17 dagar sen men välkommen.

Var hos My och malin idag sedan kom bror efter jobbet. Snodde ett tiotal filmer av dom. okey lånade.(A)

 Jag känner mig utanför i omvärlden. Ingen berättar saker och ting för mig. Jag bryr mig faktiskt om er. Det gör jag. Känner att det finns en del som det är snurr på. Men jag tror det är mest mig det rä snurr på som vanligt, jag är ju som vanligt en snurrmänniska. Känner att jag ställer till problem och säger för mycket. eller jag tänker nog för mycket om jag säger rätt eller fel. det är inte så bra kanske men sådan det är ju jag.

Nu ska jag strax nanna med min värmedyna i högsta hugg. Jag vill ha en kram och en puss och ja jag orolig för vad du ska säga och tycka och jag vet jag tänker för mycket och ja jag är Louise.

Den tär sig in på hjärnan

Låten har satt sig på hjärnan. Men det gör inte så mycket. Var med Linda idag gjorde soppa (much delicous my bunnies) och sen kolla vi på film med Johan, Jag ska aldrig skaffa barn?!?!?! Eller vad säger du Linda? I alla fall inte med Johan. Och inte en som Joshua i filmen, psykisk film? joo men visst menar du det? Nej dte var bara skrämmande.

Ska jag berätta om Lördagen eller ska vi bara låta den glömmas bort? haha Inte glömmas dte jag minns hade jag ju jävligt kul och det jag har fått återberättat verkar ju vara kul för andra iaf ! :P Jag ska aldrig mer dricka alkohol eller vad tycker du Erica/Joel (pappa) ;) ?

Ska träffa My imorgon och hon är söt hon är snart 3 och det rä en till sprattelmaskin i Malins mage. Nu ska jag umgås med mamma och sen läsa min bok jag är nyfiken. Läser Inte Han av shelia o flangan? Tror jag ska vara rätt. Och det är spännande, Betalar hon honom och ska hon få barn och kommer den andra fatta att Tom lurar henne? Oh My god jag är insatt! Jag är besatt jag är Louise.


Mmm, its always better when we are togheter

"Better Together"

There's no combination of words
I could put on the back of a postcard
No song that I could sing
But I can try for your heart
Our dreams, and they are made out of real things
Like a, shoebox of photographs
With sepiatone loving
Love is the answer,
At least for most of the questions in my heart
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy and
Sometimes life can be deceiving
I'll tell you one thing it's always better when we're together

[Chorus:]
MMM it's always better when we're together
Yeah, we'll look at the stars when we're together
Well, it's always better when we're together
Yeah, it's always better when we're together

And all of these moments
Just might find their way into my dreams tonight
But I know that they'll be gone
When the morning light sings
And brings new things
For tomorrow night you see
That they'll be gone too
Too many things I have to do
But if all of these dreams might find their way
Into my day to day scene
I'd be under the impression
I was somewhere in between
With only two
Just me and you
Not so many things we got to do
Or places we got to be
We'll Sit beneath the mango tree now

It's always better when we're together
Mmmm, we're somewhere in between together
Well, it's always better when we're together
Yeah, it's always better when we're together

MMmmmm MMMmmmm Mmmmmm
I believe in memories
They look so, so pretty when I sleep
Hey now, and when I wake up,
You look so pretty sleeping next to me
But there is not enough time,
And there is no, no song I could sing
And there is no, combination of words I could say
But I will still tell you one thing
We're better together.




Fick inte upp texten på Bilddagboken så den hamnar här istället. Den är väldigt fin speciellt när V sjunger och spelar ;) :) Jag vet att jaginte skrivit på ett tag har haft mycket att göra och vart med om en del traumatiska upplevelser (slinga Ericas Hår) och en skrattretande skräckfilm med vissa hopp och skratt vid eftertexterna "va? är filmen slut?" (Fredag - Cloverfield) nä vet ni vad? jag pallar inte skriva blogg nu. Fortsätter sen ska träffa coola Linda om ett par timmar och vi ska jaa vara oss det brukar ju gå bra. Och jag kommer med en snabb redovisning av Lördagen sen med. Det man inte minns har aldrig hänt Okey Erica? ALDRIG HÄNT! ;D MItt motto från med nu. :P Och du Erica? jag fick sms av Wacken killen i morses - Tyskland nästa ;D

Orgasm-muffins

Var hos sandra tills en halvtimme tillbaka ungefär. VÄldigt trevligt jag köpte biljetterna till West Coast Riot. Aoo ska bli väldigt kul. Sen gick vi till WILLYS, aa Sandra Willys ;) Leta efter blåiga bär som vi skulle ha i muffinsen fann inga sådan så vi gick till kiosken bredvid för att köpa en chokladkaka eftersom vi inte heller orkade stå i den enormt lååånga kön. fanns inga chokladkakor bara chokladbitar 8 stycken för 18 kronor plopp, polly, kexchoklad och noughat guld. Detta slängde vi i muffinsen, Alltså inte blandat utan en sort i varje. Så fruktansvärt mumsan blev det. Där har vi namnet Orgasm-muffins heter det från och med nu. Allt som är gott elelr skönt heter orgasm i mina och sandras öron punkt slut. Vi kanske ska utveckla våran key-club till orgasm forever istället? Just det vi har ju "könssjukdom?, ja tack!" med shit vad vi ska starta klubbar då!

Sedan kom Linda hon babblade om Barcelona kul att hon är hemma fuskigt att hon vart där. Äh hon var ju bara hög hela tiden ändå ;) Haha, jag och Sandra hade kuddkrig i deras soffa det var skoj, ja riktigt skoj. Lite sådär på kanten efetrsom vi verkligen gick inför det. Men vi tre har alltid kul ihop. men inte att de åker bort fårn mig hela föbannade tiden. Sen kom jimmy och hämtade Linda, han skjussade hem mig. Han hade blött baksäte min rumpa behöver värmas! :O det var faktiskt kallt... :P

Ne nu ska jag ta mig en muffins och vara underbart glad. Tråkigt inlägg kanske tänkte skriva nåt mer glömt det. Och Linda? Go for it ;)

West coast riot

nu ska jag dra och köpa biljetterna har jag pengar? nepp! Sen sk ajag muffinsansa mig Med Sandra! Mumma, hoppas litegrand på chokladsmak. Tänke rpå dig mamma hoppas det går bra idag och ja arbetsintervjun var la lite smärre än katastrofal! men den där kittlande bäcern i magen är kvar.
Just dte gå in på ericaantonia på bdb och läs hennes avskedsbrev till mig! :O Stackars advokadoplanta mina intialer lixom! :O

Tänker på myisiga stunder.

En kittlande bäver i magsäcken

Nervös, förstår inte varför, var dig själv så jädra lätt att säga när jag är korkad, barnslig och lite lagom blåst. Jag komme rinte få jobbet dte vet jag men man kan ju försöka i alla fall liegrand.

Jag och Åsa utvecklar msn´s vackra sexpratare. På en lektion i webdesign. I looove my lessons in tha webdasigen (felstavning med flit mina vänner) läraren är lite jag bara lite speciell. Men men om en timme ska jag slaktas av en Sandra på arbetsförmedlingen och jag har fått en finne på kinden! =/ Visst är dte intressant att veta? ;)

Bäst - anställ mig!

Skrivit cv i ett x antal timmar nu och kommit fram till att jag har mer yrkeserfarenheter än jag trodde. Jag är helt enklt cool. Dock blev det nog lite lång ska se om jag kan korta ner det. Sen inte nu. Jag ska ta mig en kaka och sova på soffan. Det är jag värd. Vad annars liksom?!

Hum har tänkt en del på gamla kompisar idag. Speciellt en, jag undrar hur han mår och om allt går bra. Och om det går bra att söka arbete och liknande. Såg Herr röd cp boll i mina mottagna filer idag. Visst var han cool? Interna skämt är bland dem bästa. :)

Jag kom fram till att jag saknar sommaren och att bli jagad av tjurar, dansa till upside down vid lotterierna och beställa 15 nej överdrift 10 (A) tequila för mycket. Och ha urfärgat hår. Jag typ saknar det. Jag saknar väldigt mycket kompisar och jag saknar upplevelserna och ja jag vill här i från skövde ett tag nu. Jag skulle behöva det. Bara vila upp mig gärna få lite sol eller bara se annat, uppleva annat. Allt för att kunna slappna av och kunna vara mig själv igen. Karlstad kanske? ;) Och ja ännu ett internt skämt.

uppochnerväntjatack

Dagen var kort i skolan idag. En lektion gick igenom manuset. "ilsket dallrande Gäddhäng" xD Jag älskar min klass blandade humor i ett Manus. Det blir total katastrof och det är ruskigt kul!

Tog massa foton på GEPE - foto för att ha till arbetsansökningar, kan inte använda skolfotot - tre ton jord förklarar det enkelt - efter jag tagit dem så märkte jag att Japan photo var 75 kr billigare. Jäääj! Alltså fotona var hel knepiga mina axlar sitter uppe vid öronen och jag ser mycket bättre ut om man har flera foton på en gång och tittar åp eller vänder dte upp och ner. Mamma bara skratta åt mig när jag berätta men när hon fick se det blev hon i chock. JAG AA JAG VET JAG LOUISE HADE RÄTT. Men det rä klart vad annars? ;)

Annars primar jag på. Lite smått depp kanske. Kanske en tånagel som är borta (spårlöst ring efterlyst?) humöret ligger lite längre ner än vanligt. Känner mig fet och finnig men annars urläcker. Har en aning till perosnlighetsklyvning just nu. Vem är jag? och jag har börjat hata att shoppa för jag evt inte vad som är jag. För jag känner mig tråkig. Plus att jag är pank. Jag vet redan. men har tagit foton ska till krogen på lördag och lämnat in två par skor och en väska hos herr skoismakare. Svinare än dyrt. Annars glad Louise Hest.

Annie, tack det var rätt ord vid rätt tillfälle <3
Och Erica bli frisk? Vill ha dig i skolan..

Våffliga kakor med körsbärs kiwi

Åt nyss våfflor med kaksmak. Den var sockerkakaktigt men en släng av hum kaka? sen lite fruktsallate och körsbärssylto. Ska snart skriva CV. Borde ringa Erica med och fråg aom hon mår bättre nu. hum mina ben värker konstigt. och jag saknar mr and/mys. Allt känns bra, lugnt bekvämt. Och jag har banne dragit igång med bloggandet.

kär :)

Lovely Sunday/Fucking monday

3/2 -2008 <3 Pussel är bra saker speciellt när vi är bitarna och jag passar med dig. :)




Haft mycket att tänka på. Sen släppte allt och huvudet gjorde sig lite knas. Svimmade, benen låste sig - jag trodde att min sjukdom hade typ förvunnit helt nu. Har inte haft så på typ ett år. Lite mer. Men misstänkte att det skulle komma hade börjat få lite ryckningar. Inte hela världen men jag blir så rädd på nåt sätt. Mamma var bäst och hämtade mig <3

Vi kollade på en film idag i skolan. Den berörde. Ninas Resa.

Okey nu har jag skrivit i bloggen och jag måste sätta igång med CV:t, ska vara inne onsdag då jag lyckades få arbetsintervju :) Hamburgarna skriker efter mig! ;)

Just det Erica har bokat in 28 Juni åt mig. Hon och jag ska vara punkiga nog och gå på punkfestivalen i Göteborg. Millencolin will be there! och jag ska så ha massa rosa Rosetter! ;)

Var inte rädda jag har inte lämnat er

mina kanske trogna läsare. Som är? ;) Har fått ETT klagomål bara att jag inte skrivit! illa illa.
 Vet inte varför jag inte skrivit har inte haft lust. eller nåt.  Eller framför allt inte tid!

Men punkter snabbt och gott vad som hänt sammanlagt på en hel vecka! :o Inte rätt dag kommer det inte i. Vill vara krånglig. Thats my life. Skriver lite om veckan här sen tar jag dagen i ett annat inlägg för att inte vara underbart krånglig.

  • Samtal till helenaskolan - telefonsvarare+ Annie+ Fan= Sant xDIngen fattar precis så jag vill ha det ;)
  • gick på informationsträff till Max hamburgar restaurang sökte jobb
  • 31 Januari ERICA KOM IN I KLIMAKTERIET GRATTIS!
  • Hade en rolig APU dag, knepiga tanter och engelsk torr butler osm tycker om randigt och prickigt i en kombination av blommig slips.
  • Mys
  • 1 Feburari - JA TA LIVET AV MIG BARA! En till galning som fyllde år Grattis ÅSA!
  • Fest på kvällen (fredag) Det var mysigt dock var min plånbok tunn så jag gick inte ut men andra gjorde det
  • NEGERKUK XD
  • lördag som sagt de tar livet av mig. Fest nu igen, vi rockade sönder gränden och Stevo ;) Han var ju banne mig het! hahaha, varför märker man alltid roliga kort i mobilen dagen efter? xD "kåt?" ;D
  • ordnade till loppis innan fest
  • söndag så var det LOPPIS tjäna in 1500 ungefär. Bindorna för tanter som kissar ner sig blev sålda O.O
  • Annie i Hockerhjälm är det bästa som har hänt mig <3
  • Nej nu är punkterna slut.


RSS 2.0