Sköfde My Man

Är hemma på semester. Uppdaterar mina bravader när jag kommer hem till Oslo. (Hum massa hem man har...) Nu ska jag gå och sno åt mig en puss av mister Vic.

Tjofling och klem

Sweet home Skövde

Jag gör det enkelt. Jag går bang på rödbetan.

Jag kommer hem till helgen och på lördag då vill jag träffa mina vänner. Så klart. Ring mig som en tok jag vill höra era röster, se er och känna lite på er. Okey jag vet att dte där lät perverst. Men snälla, perversa saker är något för kastruller utan lock. Alltså oss. (okey jag förstår inte själv vad jag babblar om)

Men Det har vart strålande sol idag och jag och Erica har SOLAT och Grillat. :) *mumsfillibabba* Han på seven eleven fick sig en chock. Erica? Jag tror inte vi går in vidare på vad vi brukar syssla med när vi behöver lite action. ^^

Puss och Klem längtar efter att få se er. :) <3

Missing...

When you are missing someone so bad that your heart is hurting..



Hjärtskärande tankar

Ge en tår till världen
Känn styrkan de har
Som de egentligen inte borde ha
De som inte har det du har

Gråt en tår åt dig själv
Att du vet om dessa människor
Men ignorerar dem

Fälla en tår i sympati?
Det märks inte av
De gråter sig till sömns ändå

Så förresten gråt inte
Det hjälper inte
För de märker ändå inte av det
Du kan inte känna det de känner...



Oj, har jag sympatichock för barnen jag står och kämpar för?
Mina problem känns så små.

Ole vart är du?

Våran frys är trasig. Detta tar jag Erica en fördel av. Vem vill inte ha snö i Juli? Så samla ihop all snö/is som åkt ur frysen och ut i det fina (regn och moln) julivädret. Vad blev resultatet? Jo en snögubben vid namn Ole. Han har nu tyvärr ca en timme senare råkat utför en hemsk död. Nämligen plusgrader. Stackars Ole. jag hoppas du fick en fin tid här i Oslo. ^^

Okey, jag vet att jag och Erica har ingen humor. Men vi har en jäkla go fantasi! ;)
Var på intervjun idag, pirrigt pirrigt var det och jag gick nästan vilse men hitta rätt i Sandvika tillsut. :) Intervjun gick toppen tills de sista tre minuterna.. Men men jag ska hålla tummarna och hoppas på att han ringer snart (han skulle återkomma redan idag!)

Har köpt bussbiljett nu också så på torsdag beger jag mig hemåt! Tänkte grill, fika eller en drink lördagkväll med kompisarna? Någon som är på? Vore skitkul att träffa så många som helst innan jag drar hem till Oslo igen.. (Ja, jag har faktiskt börja tänka på det som hem...)

klem

Mobilen ladda ur *host host*

Kvällen igår. Ja det var en helt okey kväll. Mycket bröst, slisk och mobiler in i alltihopa. Jag tror att dte får beskriva kvällen. Men vi var hemma tidigt 12.15! På ett cirka. Det är ju bara underbart bra av oss. Men ingen av oss var sugna på att skaka rumpa utan bara ta en öl... Men vi tog aldrig en öl ute då men.. Äh skit sam!

 Inte ätit än. Borde nog det snart. Idag regnar det och jag funderrar på att gå ut och gå i regnet skulle varit mysigt att gå och skvätta i vattenpölar. Känner att det är en sådan där dag då jag mest går runt och småpysslar och det är mys.

Beer beer and beer

Nu ska vi ta en öl med Klas. Erica och jag ska dricka bärs och bärs betyder bajs på norska. Detta kan bli en spännande kväll.

Klem

Japansk turist

Nu ska jag snart kila för att leka japansk turist i Oslo med Klas, Hoppas Erica kommer med lite senare. Den sömntutan sover men jag förstår henne också. (ja hon kom hem över helgen men hon får berätta själv varför läs hennes blogg. Ericaantonia.blogg.se)

Ne nu måste jag kila. Tror dock inte jag hittar dit jag ska möta Klas. Kan bero på att jag inte vet vart det är *SMARTO* på stationen nånstans.. det är ju underlättande.. Stationen är enorm som 7 fotbollsplaner eller nåt. Eller kanske inte men dte känns så när man står där ensam och kollar på alla skyltar med konstiga Ö:n och känner kisslukten fräta sönder näshåren.

Ne nu ska jag äntligen upptäcka den stad jag bor i. :)

"Happy, oh I love happiness"

Jag är glad, ja det är jag nu och jag hoppas så mycket att jag inte vågar uttrycka min glädje med ord. Jag vågar inte forma det jag önskar så innerligt nu med mina läppar. Så jag är tyst håller drömmen förseglad och så hoppas jag. Och hoppas och hoppas på att det blir som jag vill och inte tvärtom.

Kanske ska äta nåt nu inte ätit än idag.

"Because only you can blame the time

...because it´s in your mind" Ja jag är besatt av Jack johnson. <3

Jag är sjuk. Kände att jag inte skulle klara av jobbet idag för min hals är sne och mitt huvud är lika med värk. Hade svårt att somna. Grannarna ovanför har fest alla vardagskvällar.. Kanske inte fest men de har musik (störande bullrande sådan) på högsta volym klockan 12 en vardagskväll. (HJÄLP, JAG HAR BLIVIT VUXEN) Men det är faktiskt jobbigt när man ska sova.. *kommer med dåliga bortförklaringar*

Men nu tänkte jag ta och friskna till. Ska på kino ikväll med Line från jobbet. Vi ska se Mamma Mia! :) Hon ska vara min tolk i de värsta lägena. ^^ Men det ska bli morsom! Vi ska gå på Colusseum som är den största kinon här! Den är rund. Skitcoolt eller hur? ;)

Resterande av helgen ska jag friskna till och leka japan (turist) med Klas! Det ska bli riktigt skoj att äntligen få uppleva och se staden Oslo. Och kanske till och med gå ut för en öl första gången här i Oslo. :)

Den bok jag läser nu den ger mig sådana enorma frustrerande känslor. Samtidigt som den är så fruktansvärt bra att jag inte kan lägga ifrån mig den. Ska nog läsa lite till ur den nu.. Kanske äta frukost. Får se känner mig illamående av mat idag med. Men det kommer nog snart att jag vill ha en macka :) Ost är ju cheesigt gott! ;)


That it always should be like this

Gick hem från jobbet idag igen dock inte förrän klockan 16.00. Fick dock ett salg på kirkens nodhjelp. Vet inte vad det är men tycker om mer att jobba där. :)
Gick hem för jag tror jag fick migrän aldrig haft det tidigare.. Så det kanske inte var det. Men iaf jag vill bli frisk nu. Jag orkar inte må dåligt mer. Kände att jag skulle svimma och mådde så enormt illa och en huvudvärk som inte går att beskrivas med ord.

Jag jobbade ihop med Klas idag och även fast vi båda var sjuka hade vi kul. Smaska Jordgubbar, blev välsignade av gud och solens alla nyanser eller framförallt jag. Det var en tjej som kom fram och beskrev att mitt arbete var det vackraste man kunde göra plus att jag blev bjuden på kantorfestival på missionskyrkan.. Någon som är på? Yääääj..!
   Sen snodde jag två gratis böcker på norska och blev erbjuden att dansa loss med kyrkliga förenings partiet. Hum.. Ser jag så enormt kristen ut? Har jag en text i pannan som det står "Jävligt säxi Kristen Vet bara inte om det än" ? Och nej det hjälpte nog inte att jag hade en tröja på mig där det stod "kirkens nodhjelp"....

Har ätit idag.. dock tar en liten matlåda 25 min att få i sig. Mår så jävla illa och mår nästan sämre efter jag ätit men ändå tvingar jag i mig maten vet att jag behöver den.. Det hjälper inte att läsa bloggar om olika dieter och om hur tjocka och äckliga de känner sig av att se "normala" och lite "mulliga" ut.. Jag vet att jag är lite mullig men jag är faktiskt ganska fin. Tycker jag då. Men det känns som det präntas in i hjärnan vart jag än är eller vad jag än ser att det är fel. Sen när blev det fel att tycka om sig själv som man är? Läser en bok nu "Min Smala Lycka" av Jane Green. Mycket fängslande och bra bok och jag hoppas huvudpersonen i boken snart fattar att man behöver inte vara smal för att vara lycklig.
   Även fast det verkar som vart man än läser eller tittar sig om så verkar det så.

Nu har jag pratat med Mamma via Skype i en halvtimme och skickat över smileys på chatten. Min mamma är tuffast som lär sig vad olika smileys betyder xD

Idag behövdes bikini plus flecejacka. Hum att Norgesväder är exakt som Sveriges..

Bränd, frulle och MTV

Nu sitter jag här och äter frukost.(Ja jag äter faktiskt men nu är jag jättemätt efter en halv tallrik fil och musli.)  Tänkte bara kolla vad det blev för väder idag eftersom jag ska ännu en dag stå ute. Ska stå för kyrkans nödhjälp idag. Det kan nog bli kul, dock har jag feber och huvudvärk men i alla fall! ^^, Men vädret var "undefined" men morgondagen fanns med :S Jag tror man aldrig kan lita på vädret.. ALDRIG.. Det ser soligt ute nu... men.. VART ÄR MINA TERMOBYXOR?

Just det.. jag brände mig igår. På tummen på den varma gratängformen. så just nu ska allas sympati tröstningar hamna på mig. Det är till och med en blåsa.. Tror inte detta försök att få alla tycka jättesynd om mig funka.. Äh.. Skit samma.

Kanske borde hitta ett par vantar trots allt? Eller ska jag ta med en bikini och shorts också? Från och med i tisdags när det ösregna och var storm litar inte jag på vädret.. Inte en sekund.. LÅngkalsonger kanske?

Är det när man..

Självmant börjar diskar,
Även fast klockan är halv 8 börjar göra avancerad mat till matlåda dagen efter,
Tycker om att dona i köket,
Börjar plocka omkring sig och ställa i ordning saker,
Planerar morgondagen,
Inser att man tänker 40 graders tvätt - 60 graders tvätt när man slänger något i tvättkorgen,

 ...att man då inser att man har flyttat hemmifrån och börjat bli vuxen?

Är det när man..

Märker att alla godisar är ens favoriter,
Ser att 35 mil är 35 mil för många,
Lägger champinjoner i gratängen och sedan tänker att dessa skulle han peta bort,
Klickar ner internetfönster bara för att kunna titta på ens bakgrundsbild,
Väntat i 4 timmar på att telefonen på Skype ska ringa,
Lyssnat på kärleksballader i 7 timmar,

...att man inser att man saknar någon man håller kär?

ps. jag är grym på att laga mat. ds.



Lot of people spend there time just floading..

Ja Jack Johnson är fortfarande fast på min hjärna.

Är ensam hemma denna veckan. Erica jobbar i Arndal, så jag är i våran 77kvm stora lägenhet själv. (jag vet inte vad det är men jag är väldigt att beskriva våran lägenhet idag speciellt att den är 77kmv (se nu sa jag det igen:S)) Idag gick jag från jobbet halv ett. Är hyfsat sjuk var nära på att svimma och mådde illa så lika bra att ta mig till lägenheten där la jag mig i sängen och har inte rört mig sen dess.

Hade inte ätit nåt sen en macka vid 13 tiden så blev lite tacosallad i magen. Men nu är jag mätt. (efter ca 8 tuggor) Mår illa igen och får känslan att jag hatar mat.. ( tänkte vara väldigt ärlig i min blogg hatar kringelikrokar runt känsliga ämnen, dock besämmer jag vad jag vill ha med. Det är ju trots allt det som är tjusningen med bloggen *höjer ögonbrynen upp och ner*)

(okej, jag erkänner jag åt en chokladkaka med, men trots allt jag blev faktiskt i tvingad socker. 70%choklad.. I´m lovin it!)

som uppföljning, det bor ingen männsklig varelse i våran garderob. MEN! Det finns alltid ett men.. Vårat hem är troligtvist hemsökt. Jag tror han heter Gotfrid eller Olle om det är en hane. Med en stor känsla för dörrar som öppnas. Om det är en hona jag då heter hon Ingeborg och är otroligt vacker. Fast detta är ju dock bara spekulationer.

Och nu till MEN! nummer två i boende i garderob frågan. Visst en mänslig varelse bor inte i våran garderob. Dock har vi haft människor i lägenheten när vi själva inte vart här. Söndag när min kära moder var här på besök (jaja jag vet glömt skriva det men hon var det iaf för hon var på semester i strömstad med tomas, hennes kille, och så regna det väldigt mycket i söndags så då kom de förbi för att kolla hur jag mådde och lämna över massa mat :)) men iaf i söndags när de var på besök gick vi till Vigelandsparken och senare på kvällen märker vi att saker i hemmet är borta. Då har de tagit sig in genom grannarnas typ ingång som är allmän och olåst. Så människor går omkring här. Läskigt men sant.

Vi har börjat låsa dörr nummer två som en säkerhetsanordning för att känna oss i tryggt förvar. Dock när jag skulle till jobbet i morses märktes det att dörr nummer två jag låst hade någon försökt öppna. Eftersom den var utdragen (svårt att förklara men ni vet en låst dörr som man rycker i och så åker den ut ett steg.) Iaf så var dörren i morses. Jag är nog bara enormt vad heter det.. misstänksam. Men jag tror man blir sådan av att gotfridar och Ingeborgar bor i ens hem.

Ska nog på norsk bio (kino) på fredag med Line :) Ska se mamma mia. Det ska bli najjs :) Hoppas på att få tag på nån som vill umgås lördag med!

Nu ska jag kanske se lite på film men främst av allt vila upp mig.. kanske äta nåt. Om jag pallar mat. Jag som hade börjat äta så bra.. Fan...

Tjo fling

Under pistolhot

skriver jag detta inlägg. Erica tycker jag skriver allt för sällan.. (A) Det gör jag väl inte?

Uppdateringar då:
  • Det är tillåtet att skrika när en skalbagge kryper upp från ens BH man nyligen tagit på sig.
  • Det bor någon i våran garderob. (De spännande spekulationerna om vem det kan vara återkommer jag till)
  • Jag funderar seriöst på att lägga nästa silverfisk jag hittar i en skål med vatten för att skaffa husdjur till våran nya lägenhet. Men Viktor säger att de kommer dö då.. he he he (6) Ja, det bor silverfiskar i våran lägenhet. De trängs med de miljarder skalbaggar som finns.
  • Jag har vart ute i säkert två timmar idag, det är det längsta jag vart sen i måndags.. Nu kommer jag inte gå ut mer. Mår illa igen. och är helt slut...
  • Jag har lärt mig att ladda ner filmer och undertexter och sätta dit dem i filmen *proffs som vidgar näsborrarna*
  • Jag har tvättat. TVÅ MASKINER och inte färgat nåt! (okej ena var vittvätt den andra helt svart..)
  • Nu har Viktor lagat mat, jag är en glad Louise.
Hejdå.

Fresch apelsin chewbacca

Han kom hit. Viktor är här :) Värkdens bästa chewbacca/70talsfrills/diskmaskin kom och tar hand om mig. (Tummen är på topp, upp och inget ner)

Han tvingar mig att äta, det är ju bra.. där har vi skilda åsikter dock ;) Men efter lite vattenkrig, hundra timmar av vilande i sängen pågrund av mitt förbannade illamående så är tummen ganska upp nu i mitt sjuka tillstånd. 

Dock är jag inte tillräckligt pigg att vara utomhus i solen än då jag blir väldigt trött. Måste äta mer. De miniportionerna jag ätit emellanåt de senaste dagarna si så sär kanske.. Mamma hade skickat med mat för 800 kr.. så nu ska det väl ätas lite iaf. :)

Jag mår lite bättre oroa er inte. Men jag känner att vilan är välbehövlig. Jag är nyduschad och lärt mig fem nya ord på chewbaccaspråket. okey, humor har aldrig vart min starka sida.. öööööh. eeeeeeeeeöööööh.. ^^,

Linda jag kramar om dig hela tiden i dina/mina tankar. Jag finns hos dig trots 35 mil.. <3

Legevakten + Sykehus

Fredag: Jobba tre timmar sedan in till akuten. Jag svimmade av och kunde inte stå. Fick order att vara sängliggande och äta mat. Jag äter mat. Typ.. Eller jo det gör jag :)

Lördag:
höhöhö. Jag och Erica har bestämt oss för att oslo ska inte glömma oss. Och första uppdraget att leva livet i oslo blir utfört.. plus dejten.. Fats jag var mer livvakt. Jag tog på mig min batong och handklovar (6) Att sola är ju aldrig fel.. xD i regn.. XD

Söndag:
Sängliggande eftersom att vara livvakt var krävande och nästan svimma igen. Men sängen var ju trevlig.. i 2 timmar av 8..

Måndag:
Jobba mitt ute i ingenstans...i Okern..^^, Sen svimmade jag igen.. och igen.. sen var det ambulans till legevakten (akuten) Stanna över natt på observationsavdelningen med dropp och hundra blodprov.. I really do hate mondays.. (Nattskjortor på sjukhus är heta...)

Tisdag:
EKG och CTA på hjärnan, Transport till Ullevål Sykehus. Det är inget fel på mig. Det finns inget som ska tyda på att jag är sjuk ändå faller jag bara ihop och har ibland ingen känsla på vänstra sidan och ingen kraft i händer.. Hum.. Kul.. Jag ska vara sängliggande till söndag.. Men Viktor kommer imorgon och tar hand om mig :) TACK! Och tack Erica, Clara och Lars utan er hade jag inte klarat av detta nu.. Snart är jag frisk.. hoppas jag :)

Saknar

kirkens nodhjelp.

Idag så var det tomt på folk för kirkens nodhjelp så jag och erica hoppa in där :) Det gck bra och var mycket roligare än redd barna. trivdes mycket bättre där. :) Var mycket folk att fråga och jag fick en med och hjälpa. Det kändes bra eftersom det går till en bra sak. Till rent vatten till 2 miljarder människor... Även fast dagen var bättre idag så trivs jag sådär på jobbet. Underbara människor att jobba med men... Jag vet inte det är inte riktigt nåt för mig. Men jag ska testa ett tag till. TÄNK POSITIVT.

Dock känner jag icke mina fötter längre it hurt baby it hurt..

Idag kom in man fram till mig och sa: "Du har bra breasthåller fina saker. Jag vill hilse på dem.."
JO man får tacka nice bobbies. WELCOME! ;)
 Synd bara att mannen var 60+ tandlös och alkoholist. Men jag blev ju verkligen så sönderraggad ;) ^^

Lyxmåltid Torsdag: frukost - två mackor skinkost och ost (det vanliga), Lunch - nudlar och då endast några futtiga ensamma nudlar i en lunchlåda. Hade gjort så att det skulle vara lite vatten också.. Tror inte nudlar hade sugit åt sig det blivit dubbelt så stora och mjöliga? yääääj.. Middag - nyponsoppa.  + att jag drickut massa vatten och ätit två äpplen :) Duktigt med mat idag... =/

Förresten jag är röd. med vita streck. Jag ser ut som en polkagris över mina axlar. Det är bara att smaka. Smakar smaskens jag lovar. Sola under jobbtider? UNDERBART - alla älskar bonnabränna.... eller ikke...

Ne jag ska lägga mig är äckligt trött. And Please world give me my feet back i don´t feel them anymore! FEET!!!!!!! 


Bärs - Bajs

Allt är Beasj utalas bärs och betyder bajs. Dagen var sådär men jag ska hålla humöret upp dock går jag igenom mitt CV om och om igen i huvvet mitt... Humpf.. alla har dåliga dagar och jag ska klara det här :) TÄNK POSITIVT!

Lyxmåltid Onsdag: Fruskot - två mackor + utspädd apelsinjuice med vatten, Lunch - kassler, pasta, majs i en enda röra. Middag - Nötti frutti... (nötblandning)

Fick glass av en "kund" idag ;) Ibland ska man ju ha charmen på topp!

Redd Barna - Rädda mig!

Idag var den första riktiga "salg dagen" på jobbet. Det gick okey. Åt hotellfrukost på morgonen.. Jobbet betala..;) mhm avundas nu jag ger er tid till det.

Den var JÄTTEGOD... *yummiie*

nu har ni vart avundsjuk tillräckligt... eller ni kan få vara det lite i smyg till om ni vill.

Lyxmåltid Tisdag: sallad lite mixad på jobbet, mackor med skinkost och ost hemma.

Att le hela tiden har gett mig kramp i käken. Att le är överskattat. Mycket överskattat dte är bara till för roliga människor. Jag är ingen rolig människa jag är en bäver med fjädrar i rosa plast. Mhm överskattat. Jag tror min såkallade bra humor försvinner av att jag ler så mycket på jobbet. Måste ha HUMOR. Ge mig humor, ge mig geten min.

Ska nog sova nu. Eller i alla fall plugga. Eller nåt. Köss.

RSS 2.0