Oh happy day..!

Detta får bli ett snabbt uppdaterande inlägg om livet just nu och från de senaste dagarna.

Alla hjärtans dag firades med karln och hans tre kompisar med att se på motorsågsmassakern. Romantik, Romantik ooh vad kärlek spreds i luften ^^,  Det känns som att romantiken försvann redan efter de första 15 minutrarna in i filmen.. Eller kanske redan när vi valde filmen i videobutiken... :P

Resten av veckan har gått till att dona och fixa inför London och rekryteringen som skedde idag. London baby! Aldrig vart där men ska bli kul att äntligen få uppleva stället. Några tips?

Tar mer om rekryteringen när jag hinner.. För de som är intresserade.

Just det igår var jag på banken och man kan verkligen säga att det var omvända roller. Man är van vid att bli kallade hjärtat eller lilla gumman av äldre damer och gubbar men speciellt av de med uthängande organ (alltså gubbarna) men när en trevlig liten bankdam stod i kassan i sina kära 50 år och säger "kommer snart lilla du" till en jämngammal man..Då säger man Go girl ;)

Ska kila och hjälpa Frank att välja rätt bågar till hans fejja! :) 

"You can´t touch this"

Igår tvättade jag hela dagen. Tråkig information och inget mer värt att utveckla förutom de som hade tvättrummet bredvid var nog som nykära. Eller så kanske de var det. De fnissade, tisslade och små tjöt. (läs "grovhångla") Mysigt med kärlek nere i våran tråkiga tvättstuga.
Just det nämnde jag att de var 65+ och hade likadana joggingdressar? :P

Var trött på tvätt på kvällen och tog en öl på husaren med likasinnade själar. En trevlig kväll förutom en full småbiffig, rakad kille som började catfightas utan anledning med mig precis innan vi skulle gå. Och där försvann hans tappra försök att vara manlig. Muskler eller inget hår hjälper inte när man tar till klorna istället för nävarna! ^^,

Fick frukost på sängen av karln i mitt hem. Mys. Han borde ha inget att göra på jobbet varje morgon. Perfekt. Jag förtjänar att bli ordentligt bortskämd varje dag och minut. Eller det gör varje själ.. men speciellt de kvinnliga själarna.. (A) Jag förbereder mig nu mentalt för de män som kommer protestera högljutt. Men jag har en känsla av att jag inte kommer bry mig om dem.. :P

Var barnvakt idag. Var häst. Var rutschkane kompis. V ar Is-prinsessa. Var kasta-absolut-snö-på-mig-i-ansiktet. Var helt enkelt barnvakt till en kopia av mig själv. Småelak, krävande och helt bedårande. Så skönt att ha barn två timmar lite då och då. Tack brorsan för att du har löst mina problem! ;)

My och Leo

My och Leo på julafton, var dock bara barnvakt åt My idag medan Leo var på babysim med sin moder.


Ja, 90-tals musiken har fortfarande satt sig på min hjärna. Hur får man den att försvinna? För det känns som det börjar gå för långt när man tycker att dte är rätt gött att lyssna på Dr bombay... Någon som minns steps med 5,6,7,8? :o

Nej, nu ska jag fortsätta att läsa på om samtalsträffarna för Ellenprojektet. Tjosving Mat på Magos ikväll! :D

Goldfish

Har ni haft känslan att det här skulle jag vilja diskutera, skriva om på bloggen? Det är som en uppenbarelse nästan. Känslan av att detta skulle vara så roligt att skriva om eftersom man själv har fått se händelsen eller vart med om diskussionen själv? Och sedan när du sitter framför datorn och tänker ta fram det så har man glömt det....


Bakisdagar i mitt hjärta

De är ångestladdade. De kan vara mysiga ibland lite mindre mysiga.

Idag har den mest varit mysig. Min bakisdag alltså. För att den ska vara mysig ska man vara två. Gärna en sötnos som Viktor som man kan inslingra sig med hela dagen. Man ska laga enkel mat som fyller magen och man ska bara vara. Speciellt bra blir det om man själv har kontrollen över tv-dosan.

Kontrollen över tv-dosan. Det är verkligen en känsla av makt. Att kunna bestämma vad man vill titta på. Och ens partner vid tven blir verkligen tvungen att titta på samma. Smörja eller inte det är i alla fall upplagt för frustration om man inte är den personen med kontrollen. Egentligen väldigt tragiskt att världen och att man själv är så matrielistisk. Och att en pryl gör att man kan få sådana maktkänslor. Eller jag kanske är ensam med det? :P

Ne nu till enkel matlagning magen kurrar. Wok och nudlar Yummie!

"I´m a bitch i´m a lover..."

Efter ett långt uppehåll av internetvärlden går jag nu in i den igen. Kanske inte med trumvirvel men i alla fall med ett trumslag. Jag har haft en enorm längtan att skriva igen. I höstas efter jag åkte hem från Oslo hade jag ingen lust längre musten hade åkt ur mig och hösten var svår men nu börjar jag bli hyfsad frisk igen. :)

Så nu tar jag steget, jag ska göra något jag älskar igen. Och det är så enkelt som att skriva. Skriva en passion som verkar enkel men som kan göra en frustrerad och med en kramp i både högerhand och i hjärnan. Men jubla lite smått jag är tillbaka jag känner mig glad, tagenterna slår under mina fingrar igen.

Jag drar inte in på höstens detaljer och jag kan inte hålla några lovord om att jag ska uppdatera denna blogg var och varannan dag. Denna blogg finns för mig och den framtida Louise. :) Sen de som läser den är bara trevliga varelser.

Idag är det inflyttningsfest. WoHO! Jag har flyttat hemifrån och bor med krullungen. Andra hans dock och väldigt lyhört, men det är alltid trevligt att höra exprimenterande grannar från både vänster och uppifrån. ;) Det är 90 tals tema på musiken (rubriken läs lyssna och NJUT) och 80 tals tema på mina kläder. Eller det tror jag, hög kjol och instoppat linne. (?) Men allt ska bli mys vi har kuddar på golvet för att sitta på och mys-pys-gosbelysning och rikligt med gott vin för att fylla min tomma magsäck.  Dock är bilden suddig och tråkig men det är allt lite kuddar där på golvet och riktigt mys. (Min webcam är inte av bästa kvalité och har nog sett bättre dagar, typ innan alla miljoner ego-bilder (?))

Dålig suddig bild men kuddar på golvet och mysbelysning. :P


Så tjosving och in duschen idag är början på resten av livet. 

RSS 2.0