Get me a soup baby.

Sitter här och sörplar soppa. Perfekt billig smakrik mat med tre ton grönsaker. Tro inte att jag är så avancerad att jag gjort den själv nej nej, ÖB´s Minestronesoppa is the big shit when you live in stekpannan.

Stekpannan, vad är det? Jo, det är vårat kollektiv. En bunt svenskar vars vägar har korsats och som gjort att vi börjat leva ihop. De som är väldigt intresserade kan ju kika in på våran facebookgrupp stekpannan. Man ska ju vara mobbade direkt från start när man bor i ett kollektiv. Alla älskar alla stuk tillsammans med pyjamaspartyn och pannkakekalas. Det sistnämnde skedde i vårat kök igår. De andra gjorde dem jag åt dem. Men jag var dock redig och tog tag i disken dagen efter. Helt chockartande för att vara mig.

Har vart ännu mer ordentlig faktisk. Ni som känner mig, håll er i. Drick ett glas vatten och sitt ner. Jag, Louise Anna Sylvia Windelöv har dammat! Okey jag har lite kvar. Men att damma uppe på alla rör i vårat 70-tals hem is the shit. ;)

Något som är roligt att bo i detta fancy område vi bor i är att alla tror att vi är rika. Att bara gå av vid denna t-bane station får andra människor på t-banan tittar en extra gång på en. Sen att man minst två gånget i veckan får en lapp om polacker som vill måla ens hus och tvätta ens bil för en billig peng. Eller som tisdagen bjudde på, en Israelsk konststudent som gick och försökte sälja han och hans klasskompisars verk. Jag fick kommentaren " Are you french?" "No" "Are you sure you not from french or have relatives there?" Erica och mannen bytte nummer för vi ska träffas nån gång och "have some fun" och jag och Erica är:  "you're so natural beutiful whitout makeup".
   Allt sluta med ingen tavla såld och fel telefonnummer men han gav oss iaf tio minuters skratt. Jag kan bara säga  Bonjour Gott folk, BONJOUR!  ;)

Idag åkte Sarah och Erica hem, för att klippa sig och springa runt på matfestivalen och på konsert och umgås med sin familj. Då passar jag på att vara skövdemänniska jag med, fast i Norge. Viktor kommer hit! Vad jag har längtat efter honom. Fyra veckor utan hans leende och vackra ögon ger stora abstinensbesvär. :)

Ammar har flyttat ut och Jonatan försvinner fårn stekpannan på söndag. Men på Söndag flyttar våran egna lilla Klas in. Våran F2F kompis som nu jobbar på Alikaffe och blir klippt av Erica.

Nej nu ska jag nog hänga tvätt och damma. =/

klem

"williams stööövlar"

Jag fick en nostalgitripp här om dagen via skype. Någon som minns williams röda stövlar? Jag gör och jag skulle kunna göra väldigt mycket för att få tag på dem. De kom både jag och Viktor fram till att vi skulle kunna göra. De är ju magiska tadaddaa!! Jag måste bara säga att viktor är den bästa punkt slut. Okej där var dagens kärleksdravel ;)

Ligger hemma sjuk idag med. Visst verkar det kalaskul? Mja, helt okej har dte varit. Både Sarah och Edler har varit hemma. Så vi har handlat lite och så köpte jag glass. Och glass det är bra när man är sjuk (A9 speciellt den hallon passionsfruktsglassen jag har fallot för.

Men shit vilket tomma tråkiga ord jag skriver. Äh, är nog inte riktigt på humör för det här. Har huvudvärk och ska upp fem imorgon.


Gått loss som ett barn i en godisbutik

på apoteket.

Jag är sjuk. Sådär riktigt dunder förkyld som man hatar att vara. Skulle jobbat imorses men fick ringa och sjukanmäla mig klockan fem. Är febrig, pratar som kalle anka och längtar efter att få känna lukter igen. Dock ska jag nog jobba imorgon igen. Vet inte hur bra det här men jag måste jobba. Money money!

Känner att jag vill bort ett tag. Göra äventyr blandat med ett romantiskt lugn. Små, mysiga hus, skratt, vin och full fläkt på en racerbåt typ.

Jobbet går annars hyfsat, men man märker att om någon är negativ till jobbet blir man själv det. Jobbet är stressigt och jag har inte riktigt servetristekniken inne än. Är mer klumpig, lite lik Nalle Puh.

Nu vill jag ha en kram av Viktor bara att vänta över en vecka tills man får den dock.

Nu säger jag Klem

Det existerar inte

Så detta inlägg är tomt. Jag vet hemlighetsfullt och läskigt men vad jag än skriver kommer göra någon upprörd. Antingen mig själv (totalt ondödigt att göra mig själv upprörd) eller någon annan och jag känner att jag inte ska röra upp saker i onödan. Speciellt med saker som inte existerar.

(Det är inget farligt, inget att bli arg/ledsen/upprörd över)


ps. Jag är knäpp ds.

En rejäl dos tits and ass

Utekväll fredag och utekväll Lördag. Ja igår var dte ju inflyttningsfest och med rasberry drinkar, mobiler i sjön (inte min, jag är inte vattenförtjust som vissa andra ^^,). Igår på Indigo var det lite sämre musik än sist men det dög. Jag och Ali hade skoj medan Jonatan tyckte musiken tog hans liv. (pojknamn brukar oftast vara våra inneboende så i detta fallet) Men hallå? Ass and tits låtar får väl allas kroppar att bubbla av glädje? ;)

Dagen innan var vi på roxy - Oslos svar på Bogrens - Enbart militärer! ^^

Nu ska jag jobba 8 timmar - hej kom och ta mig 2000 nok och gratis massage!

Tjosving

Jag vill kramas!


"Pasjon"

Norge, Oslo måste ha en liten fetisch att glädja upp uttråkande resenärer/turister. Alltså/eller så hade någon av de som är "viktiga bestämmelser" gubbar/tanter (man måste ju vara jämställd nu för tiden.. annars tas man ju för mansgris så fort man andas trots man inte har snopp) varit överdrivet positiv typ fått en massa kärleksnyp i rumpan av sin kjaersta den dagen. För på Oslos gator står en massa "uppiggande" citat. Men det bästa är på nationaltheatrets station.

"Du må ha en pasjon,
ha en stasjon.
NATIONALTHEATRET.
Ar et theater!"

Ska de orden få en att inte känna sig självmordbenägen när man är på väg till jobbet klockan 06.11?

Som ett proffs som glider..

Min första dag på jobbet gick ruskigt bra. Hade upplärning i 4 timmar med full lön ala 120 nok i timman. Och den lönen är faktiskt riktigt hyfsad. Man tog in så mycket fakta att jag är helt slut nu. Förresten ska kanske berätta vart jag jobbar för er som inte vet.

Thon Hotel Oslofjord som ligger i Sandvika 15 minuter med tåg utanför Oslo stad. på det hotelle i restaurang Aquarius är jag servitris. Innan jag fick jobbet kunde jag ingenting om servering men de som jobba där eller rättare sagt Pål ville satsa på mig. Och det är jag nöjd över. Ska ta hand om frukost buffé, lunch buffé och ala carte på kvällarna. Jobbet fann jag på www.finn.no. Med lite tur och lite charm i ögonen kan man lätt få jobb här i Norge. Gäller bara att vilja jobba och lära sig nåt nytt! :)

Nej nu ska jag vila lite, kanske skypa med Viktor. På Onsdag är det pyjamasparty i lägenheten woho! Anständig klädsel.. och jag ska jobba frukost morgonen efter.. alltså 7.00 *gäääsp*

Klem

What have happen?

Precis vad har hänt den senaste tiden? Jag kan dra allt lite kort.

Jag åkte hem til Sverige den 24/7 (Torsdag) Men inte hem till min hemstad Skövde utan till göteborg för att gå och mysa med honom. Han tvinga i mig mat, vi myste på hotell i lerum, eller var det mölndal Viktor? ;) Vi åkte balder på liseberg och klappade med de som åkte med på Paddan.
   Sedan hamnade vi i Skövde och där har vi grillat gått på hallontårtekalas med min släkt grillat och så har jag umgåts med Sandra och Linda. Vi har badat och åkte motorcykel (Jag åkte ju då HD för att skryta lite, och ja den vindjackan jag hade på mig är modern... om det hade vart 1982..

Viktor följde med mig tillbaka till Oslo och här har vi myst, fixat mitt kontonummer, skrivit på mitt kontrakt till jobbet och så har jag glömt min bankomatkod. Ja, det är jag i ett nötskal att glömma bort den jag vet det. Vi har också lekt turister i Oslo och kommer ni hit nån gång måste ni verkligen till Akersbrygga. Det är fint där :) Mycket fint. Vatten och jag fungerar ihop på det sättet. Det rör mig inte när det är kallt så kastar inte jag gammalt godispapper i det. Så då tittar vi bara på varandra jag och vattnet och då blir allt jäkligt fridfullt. Alltså fint. :P

Viktor åkte hem igår eftermiddag och efter han hade åkt åkte jag och träffade Klas. (En kompis från mitt jobb på Redd Barna) Vi fikade och snackade brudar, drömshoppade och hade de allmänt bra. Sen åkte jag hem till mina nya kära roomies och så förfestade vi och gick sedan ut. Vi hamna av misstag på en reaggeklubb och dansade natten lång med billig öl och sköna människor till många goa toner i augustinatten. Indigo hette klubben och den är värd ett besök om man känner för att ha en soft utekväll med en mixad skara människor. Jag verkligen älskar ställen som är avslappnade och man inte blir dömd för hur man ser ut.

Idag (söndag, 3/8) har jag och Klas lekt turister och har några mål med vårat Norgeliv. Vi ska räkna statyer i Oslo, gå på alla Oslos gator och nästa helg ska vi köpa varsin lusekofta! WOHO! Den spännande fortsättningen kommer senare.. *trumvirvel*

Just nu på sekunden så väntar jag på att Sarah och Erica ska komma hit :) Det ska bli kul att träffa Sarah igen det var alltför längesen! Studentbalen faktiskt. Det är illa mycket illa...

Jag märkte det idag att när jag gick på en båtbrygga ute på bygdö (ska egentligen vara ett norskt ö men skitsamma) och det regnade trots solen sken. Jag har börjat gilla regn! att gå i duggregn, solen skiner eller inte. Utan man känner dropparna mot sin hud och allt känns så svalt för en liten stund. Det är vad jag kallar mys. Okey, skrev jag precis att jag gillar regn? Snälla ring Psyket jag har gått och fått allvarliga fel på hjärnan! (Ja jag vet jag har redan allvarliga fel på hjärnan)









ps. Viktor, tack för 6 underbara månader med dig ds.

"I fell in love at the seaside"

Jag lovar herr Jack Johnson jag har inte lämnat dig men.. The kooks har klängt sig fast i min hjärna och vägrar att släppa taget likt en unge på fem bast som inte vill släppa sin mors ben. "MAAAAAYBYYYY" ^^,

Jag vet jag borde få en rejäl utskällning som inte skrivit på ett bra tag. Men hallå? (okey jag måste ha ett dåligt försvars argument) Jag har..öööh.. haft blåsor på hälarna från mina nya skor jag fått av min kära moder. (Tack Mamma!) nej kanske inte den verkliga anledningen men jag har haft semester. Hemma i skövde. Semester i Skövde. Jag har skrattat åt turister i Skövde. Men nu har jag varit en väldigt hemmastadd semester människa i Skövde.
   Har verkliga problem vad som är hemma eller inte. Jag har flera hem men, vilket är mitt ordentliga just nu? Det är lite jobbigt att inte veta sitt hem på något hem. Jag tror att ett hem för mig är något väldigt viktigt och just nu kommer jag se Oslo. Min och Ericas Källare som hem.

Eller min och Ericas källare är det ju inte direkt längre.. Vi har fått fyra stekpanne fantaster(fråga mig inte! för jag vill inte själv veta deras knasiga besatthet av matutrustning) inkörda i vårat kära vardagsrum. Tven är blockerad och gammal disco/hiphop musik förgör Ericas öron. ^^, (ren skadeglädje från min sida)Fyra stenhårda (asg) män har gjort oss sällskap. De ska bo här olika lång tid och den ena ska bara bo här en vecka. Så just nu bor vi sex trevliga människor i lägenheten. Alla på en ca 23 år och rätt trevlans karlar ändå. Den mängd jag pratat med dem. Men Ska ta en öl med dem snart. Ska bara piggna till tog en dusch i ett desperat försök att klämma fast mina ögonlock på dess rätta plats. Kan nog behöva klädnypor för att hålla dem uppe. Eller en norrlands guld? *höjer ögonbrynen något fruktansvärt säxit*

Förra helgen gjorde jag sverige osäkert. *diggar hårt* nu gör Erica det mindre osäkert. Och det är ju kjempegrejt!

Nu ska jag vakna till (Jag hindrade mig själv att använda grov västgötska på till.. Var stolta över mig människor) Norge är Diggbart och jag berättar mer om mitt nya jobb imorgon och lite mer om min semester och allt mys och slappande med min Lama som diggar som en giraff utan tuggumi i löständerna. För ja alla små freaks där ute i naturen jag fick jobbet trots att det var ett litet åldersproblem. Men alla visste väl redan att jag hade en oemotståndlig charm på alla över 35 med ölmage? Nu ska jag använda mig av klädnypeknepet och bli pigger och kanske lite läcker. (Jag är ledsen studentbyxor ni är inte så vackra..)

KLEM

(Ja jag vet att jag har haft ett parantes problem i detta inlägget, de har vart några hundra för många. Men det kanske bara är en modefluga. Vi får hoppas på att det bara är en tillfällig sjukdom jag har.)


RSS 2.0