Reserv Bravader och Visum.

JAG HAR HÄMTAT MITT PASS IDAG, LÅNAT BÖCKER OM AUSTRALIEN OCH BESTÄLLT VISUM!!!!:D:D:D:D


Om jag inte var så trött efter helgens bravader att jag studsat nu. Vad var bravaderna? Jo, det vanliga som bara vi skövdebor kan syssla med, typ catfight äta nachos smita in gratis och prata med gamla gäster från en gamla arbetsplats. Och ja bli lite grann för fulla och sen få panik för att någon tönt förföljer en. Och skorna hade för höga klackar men heter man Louise som jag har man reserv skor i väskan som är platta poch gosiga. :) Det var den helgen. Och den var skoj. Inget kan gå fel om slappnar av och har skoj i Skövde ;)


Jag och sabbe


Bland molnen

Jag bara väntar just nu. Väntar på att få mitt nya pass så jag kan fixa visum så jag kan fixa min biljett. Sen är jag inte här längre sen gör jag en längre resa själv. Jag kommer vara livrädd, jag kommer skratta och ha en sjukt ini helsike resa. Snart blir det av snart hamnar jag i australien och hälsar på Linda, Sara och Linn. Och så klart de australienare som var här i Skövde ska jag göra intrång hos. Åååh vad jag längtar. Samtidigt som blandade känslor nästan sliter mig itu. Men som sgat tidigare jag är för duktig på att tänka borde sluta med det och bara känna och göra..

Åhh, jag tror jag svävar lite.

Och så kommer man hem med 5 australienare

Vi drog spontant till sthlm igår. Tummen upp. Trettondagsafton och fest livet är ju bra underbart när allt är spontant och oväntat. Just nu lite bakis och lite glädjerus och snart åker vi hem igen. 24 timmars sthlm och så kommer vi hem med fem australienska killar. Vi ska visa dem hur man rockar Skövde. Hum kan man det?

Paris och kokande rödbetor.

Paris var staden jag befann mig i under nyår. Det var mys det var glittrande och sprakande på aftonen. Det var ost, merci, överanvänding av näsdukar och frusna tår. Men det var också mys och ögongodis.

Besattheten har blivit ringar det senaste. Och det är fortfarande vitt ute och just nu har jag mycket känslor bubblande i mig på grund av att jag just nu.. helt enkelt har mycket att tänka på kan man säga.

Nu kokar en rödbeta på min spis som ska mixas ner till en delicious (I hope) Smoothie.  Som också ska ha apelsinjuice och youghurt. Mumma! Sen ska Sandra komma hit. Mys jag trivs med att ha henne här hemma. :) Det är tummen upp och livet rullar.


RSS 2.0