"If I had eyes like that"

Jack johnson´s låtar fastnar i mitt hjärta min hjärna min själ... Youtube just nu är min vän.

Lyxmåltid Måndag: Pasta, bearneisesås, stekt kassler och majs. Rätt okey. Men för att göra det extra "studentigt" - inget margarin utan matolja och bara vatten.. hum. Ok. vad ska man säga bearnesiesås är lyxigt till och med om man är fattig. *snörper med munnen* Men vi har cirka ett halvt skafferi med pulverpåsar.. Welcome welcome.!

Pasta och nudlar har vart våra vänner de tre senaste dagarna.. äter ca ett lagat mål om dagen.. hum ja jag är hungrig nästan konstant. Hum Erica håller på att bli knäpp på mig ^^,

ska plugga nu... eller snart... eller imorgon på bussen?

Känner mig tråkig, tror norge har en dålig inverkan på mig.

Ååh ett hiskligt mysbegär svepte precis över mig... Kom hit och krama mig?!


Good work Louise

Alla som känner mig vet att jag kan lyckas med allt. Jag chansar på att ingen skulle bli förvånad om jag säger att jag stukade foten på jobbet idag. Efter 20 minuter... Att ens fötter alltid ska vara ivägen under benen och alla trösklar och trappsteg är ju bara överdrivet. Fötter just nu är bara ett säxit bihang. ^^

Sen kanske jag inte ska nämna att de resterande 6 timmarna på jobbet snubbla och nästan trillade igen 4 gånger... plus välte skålar, mat och nästan somna... humpf. Jag och arbete passar nog inte ihop.

Jag fattar inte. Jag brukar väl vara bra på att komma ihåg namn? Men norska namn är faen mig inte lätt. De är en galenskap i sig. Vem vill heta Cindre? Om man är en kille?! Okey ett av de få namn jag minns.. kanske beroende på att mitt minne är lika med noll...

Borde kanske göra nåt bra nu.. typ vara social med erica eller åka in till stan eller plugga på mitt jobb. Men nej självklart är man sig själv och sitter framför datorn men dte är klart man ska göra.. Jag har ju köpt mig en bärbar dator för att sitta vid den ;)

Förresten alla, skaffa SKYPE om ni har mic, headset och bla bla bla bla.. Så kan vi snackas vid lite. Det är ju trevlans att inte bli av med mig *höjer ögonbrynet sådär säxit*

Hade Kjempegrejt nu allesammen (usch norska usch)


Hjälp alla pratar ju norska här?!

Okey, dagens upptäckt.

 Hum som ni kanske förstått jag har flyttat nu. Jag bor i Oslo, det är en konstig känsla. Men det är mäktigt.

Vi har en helt okey lägenhet och bor i ett lyxområde två stationer ifrån centrum. NICE. Vårat kök går i grönt och vi har världens fulaste heltäckningsmatta i vardagsrummet. Måste ta kort på den. Går inte beskriva med ord. Bäst att vara så tyst som möjligt, den kanske hör. Den kanske biter mig i tårna om jag säger nåt elakt om den. Mm det tror jag betsämt att den gör.

Första dagen på jobbet imorgon. Ja jag är nervös. Jättenervös men jag säger inte det högt det kanske också biter mig i tårna nu.

Bärbar dator är tummen upp! Ne jag vet inte vad jag ska skriva fråga mig istället om ni är nyfikna. Tjosving

En tår, ett slag och jag vill supa.

Avsked, jag hatar avsked. Nu har jag sagt hej då till mina kompisar jag flyttar på Lördag. Det är ofattbart. Jag har blivit en sådan där man har föraktat sen man var liten. Jag har blivit vuxen. När hände det?

Studenten/WestCoastRiot

Visst lite seg. Men JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Fy faen alltså vad jag är bra! Underbart beskriver jag det så, nu nog tjatat om det.

Ska på west coast riot (punkrock festival) imorgon, väljer kläder nu. Måste passa in.. det får bli blommigt (6) Varför passa in? jag är mig själv. Och blommigt är perfekt en sådan dag. ;P

Packar för Norge. Packa är tråkigt och ikväll är det avskedsfika. Jag håller på att bli sentimental (nytt fint ord jag lärt mig) Men ni som vill säga adjö (slå mig, skratta åt mig, spotta på mig, krama mig) välkommen. 19.00 rådhusfiket.

Ne jag är trött och lat. Ska packa lite.

Dålig andedräkt - yäääy

Men hallå? det är faktiskt morgon, då är det lag på att ha dålig andedräkt.

Fixning med kortegen idag. Rena rama Kaoset (höhö kaos (coows), internskämt) på bygden. ;)

Jag kan inte fatta det. Jag tar studenten om 2 dagar. I regnet på fredagen den trettonde. Var det någon som förväntade sig nåt annat att allt skulle gå åt helvete? Okey dte har inte gjort dte än. Men självklart kommer dte göra det. De är ju min student. ^^, Jag som lyckas med allt som inte egentligen ska gå att lyckas med. Men i alla fall nu tar jag studenten och jag vet inte än om dte är kul eller rätt segt. Jag är nog den enda som tycker att det här med studenten känns lite överskattad. Eller ja, väldigt. Men nu ska jag vara positiva Louise å borsta tissningarna och räkna pengarna. Allt kommer gå prima. Eller någon som har ett elverk i bakfickan?



Västerhöjd Media Player

(Jag sa aldrig hur ofta jag skulle uppdatera när jag skrev förra inlägget... Eller Gjorde jag det?)


Tänk er windows media loggan. Tänk er Västerhöjdsgymnasiet i Skövde, tänk er fulla galna medianer som snart tar studenten. Japp, det är så tröjan kom fram. Klasströjan som plågar en sedan resten av livet. "tänk att jag en gång var så smal" eller "Media, fy faen vilka jävla knäppskallar det gick i min klass jag skulle valt mekanisk florist svetsar programmet istället" eller så lipar man och tänker att man fucking hade rätt kul ändå.

Fotboll idag det var helt okey kul. Men jag tycker vi borde skrikit mer och jag skulle knarkat mindre ipren och då druckit mer alkohol. Men alkohol ska snart föras ner i mina vener och det är skumparty. Fasiken vad skumt, undrar om det finns en massa SKUM-tomtar där. *höhöhö* (ja det är meningen att ordvitsen skulle vara så låg)

Nej, nu ska jag ta en norrlands guld och tänka på att jag om 4 dagar kommer bli utskrattad av min släkt för mina dåliga betyg. SKÅL!


(alla älskar studenten, men Media älskar er ;)






New begining - eller äh jag är kass på att stava

engelska ord.

I alla fall jag är för lat att ta bort detta kontot och skapa en ny blogg men tänkte börja om från början vart för knepig den senaste tiden för att detta ska ha fungerat. men ge mig ett försök att få mitt skrivande igång igen.

Till nya och gamla läsare denna blogg är/kommer att:
Ointressant, ha nästan inga bilder (för lat), handla nästan bara om mig själv och tråkiga saker som jag gör. Tillexempel om när jag dansar nakentango med Bert Karlsson. Totalt ointressant och oläsbart. Sen om min förbaskade flytt till Norge som har gjort mig knäpp. Men norskar pratar norska och jag pratar väsgötska. Same shit diffrent name eller tänk er det med norsk dialekt. Nästan samma sak.

Är det bara jag som tycker att NORSKA låter nästan exakt som DANSKA?!


RSS 2.0