Digestive mjölkchoklad

Det mumsar jag på. Helgen var underbar. Det var "Cows" (utalas KAOS) - men då säger väl alla mu? ordvitsdåliga skämt på en spanskresturang som serverade italienskt. Vi gick vilse men ändå inte vid Örebro sjukhus. Mamma är på bättringsvägen och mitt val av vilken stad jag ska jobba i i Norge har vi ( läs Erica och Louise) nu valt. Det blev det vidrigt äckligt dyra Oslo då jag måste vara i närheten av min moder då hon nu har opererats. Men jag hoppas på ett annat jobb i Norge som ligger i Telemark området. Lite längre bort men det är inte Trondheim i alla fall.

Okey, imorgon släpps bomben om vad jag är för sjuk (förutom saknaden av hjärnceller - ja människor jag erkänner). Imorgon kommer också andra numret av RAKBLADET - en väggtidning som skär sig, upp. (ja tolka ordvitsen rätt och den bidrar jämt med tretusen roliga ordvitsar till t.ex Maud, cafeterians renrakade ansikte och HÅR-o-SKÅP (läs horoskop)) Min spalt blev rättade av den ansvariga utgivaren ( min lärare Kjellis) man får tydligen inte skriva ollon. Som om inte 15 - 19 åringar vet vad ollon är. ne de kan bli stötta av att läsa O-L-L-O-N. (Jag satte bindestreck emellan så inte ni ska bli stötta för att jag skriver det farliga ordet på en skola det kan ju ställa till allas liv) Okej, kan la förstå honom på ett sätt men seriöst Ollon? Jag skriver "Jävla pussys" i svaret brevid. 

Varför fastnar min hjärna på vissa låtar hela tiden? jag har just nu en äckligt dålig poplåt ala "jag är en vampyr" på hjärnan och han sjunger "för hela världen är så underbar" mest hela tiden. Det var det uttrycket jag hade efter jag rökt vattenpipa på en grill/crusingfest - 06 i Falköping. Man kan aldrig gå riktig säker, ens fylla med ett uttryck som man snurrar igenom blir en låt. Från och med ska jag vara tyst när jag är full. Här ska banne mig ingen tjäna storkovan på mina fylledagar! (Ja människor jag är negativa Louise idag. Lev med det jag bryr mig inte)

Usch och köss





That´s crazy man

Hahaha, jag gick tillbaka och kikad epå mitt inlägg innan det jag skrev alldels nyss (10 april) då had ejag inget jobb och hade panik över mitt liv. Nu har jag ett jobb men har fortfarande panik. Att jag trodde att det skulle gå över med paniken bara jag fick ett jobb i Norge. Nu ångrar jag mig nästan om jobbgrejen.  Jag är äckligt knas. SOKKERCHOKELA -JOBBIGT. Pöss.

It´s so close, but I hate it anyway

Okey, (vet att jag börjar typ en tredjedel av alla mina inlägg med "okey" men skit samma) jag vet jag är SEG att uppdatera.

För att göra en lång berättelse äckligt kort. Panik. Jag har panik, haft det hela helgen då jag trodde att mitt beslut skulle fattas idag. Men icke det kommer ske på onsdag. Vart vill jag bo? kommer jag ha råd att bo där? Är det fint? Praktiskt? Ensamt? Kommer jag klara att lämna mitt hem här i Skövde? All trygghet. Kommer jag klara jobbet?

Hade en massa roliga och clashiga (stavning?)skämt på G. Men jag har mest mått illa den senaste tiden. Kanske känns löjligt kanske känns överdriven men Hey, that´s me. Det blir säkert bra, men att lämna alla är i Skövde är jobbigare än jag trodde. Speciellt när man är så nära hem, men ändå inte kan åka hem. (Norge pratar jag om damer och herrar i blått)

Seriöst jag mår illa. Jag kan inte bestämma mig. Verkligen inte. Det är svårt och jag hetsar upp mig i onödan. Men what the fuck det är min blogg jag får klaga på mitt liv hur j*pip*vla mycket jag vill.

Ps. Tack för att du är där för mig viktor och förstår mig i alla oknepiga och knepiga situationer jag ställer till det med för oss. Men i alla fall, härligt väder men gamla skor! ;) ds.

"come here baby..."

Okej, mitt liv är verkligen i kaos. Jag vill veta vad jag ska göra efter studenten. Och det nu. Jag får panik av att inte veta nånting. Jag vill till Norge, eller jag SKA. Har jag bestämt mig för men det verkar inte gå. Och jag hatar att skicka in ansökningsblanketter. För jag får bara nej.

Det mesta verkar som dte ska gå i botten nu. Jag är nervös för att få svar också. Jag vill veta vad det är även fast det kanske inte är något allvarligt. Jag mår illa just nu. Orden hon sa till mig ekar fortfarande i huvudet även fast det är troligtvis inte är det så ekar dom.  Snälla någon ta mig härifrån så jag slipper. Jag vet att ingen fattar vad jag skriver om men jag villinget säga just nu. Jag ville bara skriva av mig. Kanske berättar när jag gjort mitt tredje läkarbesök och jag får resultaten. DYNAMIT också.

ne lite glädje i vardagen kanske? Viktor kommer hem idag. Mamma ska ha sminkparty och jag och Viktor ska till Karlstad i helgen för att bara mysa.

Ringde till min handledare för praktiken i morses. Bara jag som småpratar med min handledare i 20 minuter om livet när de sjukanmäler sig? Eller finns det fler som blir bästis med sin 60 åriga handledare. Seriöst Erica, Det rä faen mig jag om 40 år. Detta är faktiskt lite deprimerande. Dock blir jag en vilsen pratglad rosenkindad tant med kaxig underton. Yeeeah!

Nå? Någon som vil ge mig jobb?




"saftad"

Jag har smått fallit för bokstavskex. Dock är tom och jerry kex snäppet godare. De vinner. De kommer för alltid vara tom och jerry kex in my heart. Minns turkiet 06. Massagen när Karin klädde sig näck och massageoljan luktade Tom och Jerry kex. Då ville jag till Sverige igen. Sen så hörde jag att de regnade i Sverige. Då la jag mig vid poolen och längtade inte längre hem.  Enkelt och klart.

Det gick ganska bra idag. Var nervös och det var ömt och jag ska få en ny tid. Men det går nog bra.

Jag är trött/sjuk och tänkte plugga lite. Tänkte skriva horoskop. Det är skoj. Alla gillar sånt speciellt jag. men jag är knas. Och jag ska tillKarlstad i helgen någon som har tips på roliga saker man kan hitta på Karlstad med Karln?


No no körtelfeber...

Antagligen ingen körtelfeber. Fick dock annat otäckt vetande för mig idag.  Jag blev automatiskt rädd.Livrädd. Även fast det kanske inte är jättefarligt. Men det ställer ändå till det i kroppen. Men jag känner bara det, varför nu? Har jag inte tillräckligt mycket att tänka på den närmsta tiden? Jag som var så positiv igår nu vill jag bara krypa under täcket.

Jag anropar ut kramar, någon som vill ge?

En kopp bränd nyponsoppa

Jag trodde aldrig jag skulle lyckas. Om ens det gick att lyckas med att bränna pulver nyponsoppa plus göra den extra smakrik med trehundra klumpar. Men trots att jag låter en skorpbit bli alldeles mjuk och kladdig i nyponsoppan för att jag ska kunna äta den så ska man ju inte klaga på sitt liv. konversationen med Lundgren på msn får demonstrera detta.

Louise säger:
halloj
Lundgren säger:
tjosanm
Louise säger:
hur är det med en herre som Christoffer då? =)
Lundgren säger:
jo det e bra
Lundgren säger:
hur e det med en gullig lite tösa bete som louise ?
Lundgren säger:
nehe
Lundgren säger:
blev du rädd för mig?
Louise säger:
haha nee jag är helt inne i en blogg.  
Lundgren säger:
jaha hehe
Louise säger:
jo då bra. förutom att jag har jätteont i halsen kan knappt prata har en halvgrads febe roch mamma tror att jag börjar få en start på körtelfeber eller att jag har gått och blivit 8 och kommer få påssjukan men annars är livet toppen man ska ju inte klaga lixom!  
Louise säger:
Just dte jag har bränt min nyponsoppa med tsm med tretusen klumpar men mitt liv leker.  
Lundgren säger:
hahaha kter kanon 
Lundgren säger:
låter*
Louise säger:
Aldrig vart bättre! 
Lundgren säger:
men då e det händelserikt ialf
Louise säger:
haha jag är en överpositiv människa.
Lundgren säger:
nra det 
Lundgren säger:
men nu måste jag kila
Lundgren säger:
hde så bra så höres vi! 
Louise säger:
Ajdå. Men du får hade toppen kramar  

Jag tror han blev rädd för mig. Jag behöver min superhjälte Karln Viktor som gör nyponsoppa åt mig. :) Jag har knarkat ett paket fisherman idag har svårt att äta och ändå gått till skolan. Planerar att göra dte imorgon med. Men jag känner ändå ingen lust att klaga utan jag tror jag vill resna min nedersta hylla i garderoben till Nytt läge. Hoppas någon blir trött på mitt otroligt sliska överpositivitet. Japp jag kan fortfarande vara lite elak trots jag är glad.

Till och med min brända nyponsoppa smakar bra blev riktigt krämig! Cirka hälften av alla mina fem läsare vill nog www.skjutamig.nu. Men jag kan inte rå för att jag är glad. Har det faktiskt riktigt bra just nu.

Premiär på Onsdag. Rakbladet - en väggtidning som skär sig. Jag är faktiskt riktigt förtjust i min spalt Tant Louise. Låter det för egoistiskt att kalla det min egna? Äh, skit samma jag skriver den jag behöver vara egoistisk jag är sjuk jag har rätten till det.

En smittsam köss.


Mamma in..

glömde ju nästan. Mamma in på operation den 21 April i Örebro. Vill någon göra mig sällskap någon dag till sjukhuset där för att hälsa på? hon ska ligga inne en vecka. Är ensam hemma. Tråkigt men ändå roligt ni förstår hur jag menar kram.

mummlande låt

och en massa annat pladder. Jag har ont i magen och idag rakade halva min klass benen för vår tidning. (RAKBLADET- en väggtidning som skär sig) dela upp benen på mitten ala fyra sidor och testade fyra olika sett. Mina ben är lite konstiga nu. lite hår där och lite hår där och inget hår där. Morakniven gick sämst. Måste också ha benen såhär till måndag då vi ska kolla upp hållbarheten xD Detta är sjukt. Våran klass är sjuk och jag gillart.

Har en dle läxor lyssnar på sommartider och lyckopiller. Får nostalgi, kollar på gamla bilder och lever allmänt sådär topppen. Ska inte klaga man ska ju inte det.

Ne nu är jag trött hade värdlens bästa inlägg igår och du funkade inte bloggen och då blev jag sur så nu får ni inte evta att jag inte rä miss biff 08 längre i alla fall inte min fina kommentar om det. So the long suckers. Tjaw.

RSS 2.0