Slisk!

Kärlek. Karln är snart här och vi ska ut och se Skövde i ljus sen! Det ska bli mysigt i regnet. Och jag ska pussas och jag ska kramas och jag ska vara riktigt sliskig äcklig mys pussig. Sådana par som man hatar att se på stan, ett sådant ska jag tvinga honom att vara. Bara för ikväll.. Bara för att jag saknat min knasiga pusselbit så!


Oss!

Oj, Viktor har inget hår :O


Nu ska jag fixa ordning här hemma lite och lyssna på rockabilly. Punkt slut Adios!

Rockabilly

Bra, annorlunda och rockabilly ala tha 50´s me is a big fan! Sen att göra om dagens hitlåtar till50 tals sväng om. Jag klagar inte. Det finns kassa covers men sen finns det roliga uppiggande sådana detta är en.

http://www.youtube.com/watch?v=MIBx1ZmxxdA

Dock är denna den bästa av dem enligt mening! Ge dem en chans du kommer inte ångra dig om du nu gillar 50 tals musik. :)

Omg, jag har tänkt igen!

Har tänkt ut en massa saker/tips jag vill dela med mig av. Vardagliga ting och saker som är lite random kanske om allt möjligt så det ska jag göra ska bara tänka lite hur jag ska lägga upp hela systemet. Men det kommer vara för den "vardagliga" tjejen. Om små smarta tips om allt möjligt. Och sen andra skumma grejer. Jag är skum så då passar det ju ;)

Nu ska jag dra till jobbet. Och ja, jag cyklar fortfarande. :)  miljömedveten och lite fart på dagen är bara bra. (eller är detta en fantastisk bra bortförklaring till att jag inte tagit tummen upp i röven och skaffat körkort än?) (A)

Jag, idag alldeles nyligen. Uppsatt hår, trötta ögon och myströja.
Work? Here I come!

Tänkte nog...

Dra igång med en kategori här i bloggen. I´m tipsing you! (svengelska;)) Skriva lite matnyttiga tips. Om sånt jag tycker är smart sånt jag gillar m.m eftersom jag är tjej med en ganska skarp och bra hjärna.. ;)

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge! :)

En dag i taget fi fan!!

Livet rullar på. Och allt känns mer eller mindre bra. Allt blir vad man gör det till och man ska inte ha för höga förväntningar för inget blir någonsin som man tänkt sig. Utan man ska bara glida och se vad som händer på vägen. Så just nu, försöker jag att inte känna inte tänka (som var gårdagens eller alla andra dagars BIG problemo) utan att bara vara och så ska jag va fram tills Jag inte borde ta en dag i taget och leva my fucking life och chansa lite. Leva lite.. ;)



MEEEEE

Avslutat 6 min senare...

Klockan är just nu när jag skriver detta 23.56 och jag är helt enkelt trött.
Borde sova men jag är en riktigt typisk kvinna som tänker alldeles för mycket och på allt onödigt. Oroar mig över saker som man engentligen vet säkert och tänker så mycket att man blir trött. Varför måste man tänka igenom en massa hinder? och inte gå den enkla vägen...? Bara rakt på sak. Kommer man egentligen på smartare saker om man som kvinna tar längre tid på sig att tänka igenom något och se hela perspektivet än att bara gå rakt på sak och lösa problemen längs vägen?

"Äh, usch lägg ner Louise tänk inte så jävla mycket"

Tack, Schizo jag, nu ska jag sova.

Höst..

Höstdepressionen har verkligen smygit sig in på mig. Jag är absolut inte den enda och antagligen inte den sista denna höst/Vinter. Just nu känner jag mig bara orkeslös. Alla små problem bli stora och man orkar/Vill inte ens klara av dem... Men ännu en gång ska jag kämpa, och min belöning kommer i December. Då blir det Paris, sen hoppas jag att jag åker till solen. För det är jag fan mig värd!


Grekland -Oia

Grekland, Santorini - juni 09

Mother F***ing Tröghuvud!

Chefer suger svettig rövpung!
AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGHHHHHHH!!!!!!

Kommentar totalt onödig.

RSS 2.0