Apfelstrudel, yes please

Nej det får räcka med äpple och kanel flarn. Väldigt goda smakar som Äpplepaj och vet ni vad? Just NI har turen att jag säljer just detta nu för klassen och ni bara ni har turen att köpa femtioelva burkar av mig ala 50 kr st! :) Låter inte helt fel va? Så köp, köp av mig nu? Säljer också första hjälpen böckerna så vill ni att jag ska kävas till döds kan ni läsa i denna bok och se hur ni inteska göra för att jag ska icke överleva! Prima bok! köp? bra. ;)
Loppmarknad i Tidaholm på Söndag med JUST DU! är Välkommen. Jaa du där bakom dataskärmen. köööp.. ;)

Min reklam funkar inte så bra va? köp begär nej nej varför tror ni att ni ska ha det? :P

Fick efterrätt igår.. blåbärspaj? kan ta en bit till (A) Men dumunge du gör mig ju orolig. "du är gullig när du arg" jag lovar jag kokande så det rök ur öronen!

Full mage i ett år framöver, så nej tack ingen choklad.

Okey nu blev jag dock dugen på det emn jag orkar inte. Jag har fått knäppa upp byxorna och jag i stort sätt rullar fram dit jag ska gå. Åt på Thaihouse med mor och Tomas. Väl där bestämde vi oss för Magolians Barbeque. Först förrätt ett grillspett med jordnötsås, sen (och till det bästa mest smakrika godast mest smartaste upplevelse i matväg) huvudrätten. Plocka på vad du vill på din tallrik och de tilllagade det. En tallrik med enormt mycket mat och en med lite mindre. (men som sagt bara liiiite mindre) och sen efterrätt på detta. Friterad banan med glass. Jag behöver inte äta på ett år. Jag skojar inte den som erbjuder mig mat nu kommer få ett skrattretande Nej. Blää för mat. Behöver nog inte ens frukost imorgon. Men det som är mest skrämmande nu är att jag brukar sova på mage.. jag kommer inte kunna ligga på min mage på tre dagar.. minst! vill inte tänka vad som kan hända om jag ligger på mage.. Nejsan mat är gott. Men jag väntar på en till efterrätt. Hoppas jag får den. För den skulle inte sitta fel precis. Den kan jag nog få ner. ;)

Förresten jag sov cirka tio timmar inatt! det har inte jag gjort sen höstlovet :O Det borde jag fötjäna en kram för.  HA, min säng gillade mig inatt! :D

Hurtigbulle - när går bussen?

Okey, nu ska jag vara hurtig egentligen och gå in till stan men snälla, bussar är till för att användas. Benen är bara nåt läskigt bihang. Usch jag är verkligen lat. Men nu ska jag ut och gå. Ända till stan ja det ska jag ja men visst!
Mat är nog det som lockar och Erica? Jag bytte om... men det är en bit på vägen?(A) fast jag vet inte hur jag ska kunna leva utan rosetter och stora knappar. Ja erica tröjan jag har på mig nu har fem Stora knappar. Jag vet jag är död ;)

Dildo

Hahahaha kom på en sak. När vi stod utanför voda ett tag igår kom en kompis till Sara fram till oss. Så skulel han häls apå mig och Hanna det första han Säger till Hanna: Du skakar ju som en dildo XD *andas Louise Andas* XD

"Tack, hej hej, Godnatt!"

Gårkvällen var mysig. Blev bio tillslut efter många om och men, skulle ju egentligen på inflyttningsfest men tyvärr blev Sandra sjuk! Tycker synd om henne jag hoppas verkligen att det blir bra snart igen fort som bara den. om jag kunde vet du Sandra att jag skulle fixa fram en tablett som fick det att försvinna. Men tyvärr har jag inte fått den förmågan konstigt men sant. En sak jag inte är bra på ;)Ironin skriker långsamt.

Men i alla fall jag Sara och Hanna gick på bio då. "we own the night" den var bra men kände att det fattades nånting i den. De stora actionscenerna kändes en aning korta. De tog slut för fort. Dock var bilracingen i regnet skrämmande både jag och Hanna satt ihopkurna och studsandes upp och ner. Allt på en gång i en salig röra. Bion var dock fullsatt men kanske inte så svårt när bion bara har fem rader i treans salong. ^^
Efter bion gick vi till Voda. Fullsatt så vi begav oss till Pim´s där var dock istället inte en förbaskade kotte. Så vi gick tillbaka till Voda lyckades tränga ner oss i en soffa när massa folk gick pratade med några trevliga militärer och Sorry officerar. Hanna, tröjan var så nära på att sprängas. Det var inte vackert. Men de kilade iväg till Bogrens och där satt vi själva i en soffa med massa stolar. Och alla stod det har vi saken jag inte fattar. Varför är alla Skövde bor jaa svenskar i allmänhet så jädra fega. Till och med på krogen? Varför är alla så människoblyga? Det är väl bara att fråga om man får sätta sig där? Vi bits inte och hade vi gjort det hade man ju bara kunnat gått. Jag är så trött på att alla svenskar ska jämnt bara backa och bara kan vara med sig själva hela tiden. Inte vara sociala försöka umgås och träffa nytt folk. Därför jag älskar att vara utomlands där bryr sig inte folk så mycket och pratar med alla. Till och med de inställssamma svenskarna släpper loss lite. Vore gött om alla kunde vara lite mindre människorädda hemma i Sverige med.
Var sedan med Sara H (en annan sara) och åt mat på kebabHouse. Woho jag har gjort min kebabhouse debut ;)
    Tog 1 bussen hem. hahaa XD min granne åkte samma buss osm mig och sen gick väl han bakom mig hela de 150 metrerna till det lägenhetshus vi bor i jag låste upp ytterdörren och då kom han springades bakom mig och smet in i dörren han med. "tack! och hej hej hej" har innan som max sagt hej till killen som är nåt år yngre än mig. Men sedan när han gick uppför trappan sa han godnatt vilken gentleman. Där har vi äntligen en social människa. ;)

Nu är mamma och Tomas på bio ska gå ner (ja, ni läste rätt Louise Windelöv ska gå de 4 km till stan) och träffa dem för att sedan gå och äta mat med dem på thaihouse. Om dte nu är öppet men det låter osm det är god mat där iaf! MUMMA MAT! ;D

Nej nu ska jag snatr tvätta min tröja och låtsas vara ordentligt. japp bara låtsas orka göra seriösa saker?

Blommig sjal i regnet

Jag har bestämt mig det ska prompt vara vår. Så nu har jag en blommig själv på mig. Ska på bio med Hanna och Sara. Sen får vi se vart vi hamnar har lite olika alternativ. Vi ska i alla fall se "we own the night".
   Just det berättar lite kort om igår och idag. Igår var jag i Lidköping och kollade på filmen "emma" av Jane Austen (stavning?) Trevlig flickor och vi skrattad einte bara en gång. Tråkig film blev rolig film. ;) Sedan var jag lite Barnvakt igår och idag. My var här, bror mins barn. Sötaste tösen på snart tre år!

Ska platta håret nu. Det är katastrofalt trodde jag kunde låta det självtorka. Never.

26 Januari.

Tråkig rubrik jag vet. Men idag hör den dit. Dagen som förändrade hela min livssyn och hela mitt liv för sex år sedan. Ja, vem kan tro att det har gått så lång tid sen pappa blev sjuk första gången? Jag saknar honom det gör jag. Kan jag verkligen inte förneka. Men jag klarar dagen ganska bra även fast det är en av de värsta av alla dagar. Är mest trött. Ska på bio ikväll med hanna och sara. Det ska bli mys. Jag orkar faktiskt inte skriva mer. kanske kommer mer sen.

Stefan gjorde entré och tips nr 66 i ett sms

Usch vad dålig jag känner mig. Inte skrivit blogg på länge så jag ska göra, ja det ska jag. Vet att ni saknat dem lika mycket som jag PUNKTLISTA! :D En för varje dag. Jag vet att eran lycka kokar nästan över.

Tisdag:
  • Skola med lång håltimma tråkigt
  • hum planer om kvällen började ta form
  • ja det blev det alla hade förfarat, Grabbkväll tsm med Linn - "Leffe", Erica Antonia - "Anton",  Annie Wester - "Wester" och självklart våran gamla favorit mig själv som Snygg - Stefan. Ingen har glömt filmen och de som inte sett den vill se den. "Innanför hissen" är nästa Dunder succé på bio. Den filmen har allt, speciellt popcorn.
  • Okey, Grabbkvällen - riktiga männen ur hos kom fram.. Låtar gjordes om "(mörk röst)Bira bira bira bira, (ljus röst) Kalling, Kalling" ;)
  • Ölen flödades och vi spela poker och körde fietta eller kvietta? Jag vet vi är knäppa. Men det kan inte ta männen ur oss. ;D
  • Annie oj förlåt jag menade den väldigt manliga Wester, sov här det var mys. :) Nalle Puh är en bra vän. Och lakrits likaså ;)
Onsdag:
  • Typ ingen skola hade svenska C för första gången Maud är fortfarande lika rörig som en snurrande visp.
  • Men jag fick en idé tihihi detta kan nog bli bra. Ja en viss person ska känna sig träffad.. ;)
  • Drog sen efter många men till Erica. Jobba med projektet smaska tjock korv och lista ut sugningskarameller vad det betydde.
  • Sedan var vi på ett möte med Nattklubben ( de har skrämmande porrbelysning) Antagligen en spelning på G i MAJ! :) Jag vet Nemas, vi rockar.
  • Sen halvsov jag slut.
Torsdag:
  • Men det är ju idag?!
  • Praktik idag den gick super bra. Jag och Grävar - Linnea (en påhittad dam) rocka skiten ur inspelningstudion WOHO! Okey jag hallucinerar inte dte var så. Jag lovar
  • Sedan handla jag mat och tipsade om nummer 66. Det är ett bra tips elle rhur? Jag lovar jag har fler.. ;) Ja jag vet att jag retas Och jag vet. Pappa gillar ;D
  • Sedan laga jag mat, myste och tog det lugnt. Sedan påkte jag och mamma in till stan och köpte skor till Balen :) Jag är glad de var fina ska testa dem med klänningen nästa vecka!
  • Nu sitter jag här. Visst är dte bra damer och små herrar?
japp nu satt jag här punkter är väl bra? Vad fasiken Hanna?! Glitterbobbie xD

Börjar tycka lite illa om Tyskland, men bara lite.. Eller vad säger du Hanna, Karibien är inte heller så bra eller hur? ;)

Nu ska jag göra Ostmackor, inget går upp mot en Ostmacka. <3

4 hål i ett

Fy vad ni tänker snuskigt, 4 timmars håltimma i ett schema på en dag är ju inte kalaskul precis. Har jobbat med projektarbetet en hel del. Suttit och filat på allt. Nu ska jag sätta mig med loggboken. Loggbok suger. Vekrligen speciellt när man har seanste uppdagteringen i September. =/

Har inte hänt nåt särskilt idag, alltså inget värt att skriva. Lätt slutdiskussion. Fast vi ska ha grabbkväll ikväll jag annie och erica. Poker, bärs och Chips. Kan det bli bättre? Ne skulle inte tro det. Plus underbara Annie sk asova hos mig :) Fantastiska människa!

Nu är jag trött. Ska skriva logg men istället skriver jag blogg. Alltså jag är trött min humor är lägre än ett Bellmanskämt.

Tänker på dig.


Min egna privata rumpvärmare

Vart är du? ;)

Precis vart ute och gått i ca en och en halvtimma med illen. Det var gött och myspys, vi kom fram till att vi ville ut och resa igen. Fast hon skulle fråga KJ.. Fy, andrahands kåtkopmpis! ;D Sportlovet kanske. Dock inga pengar, skulle kunna tänka mig påsklovet med. Någon som har lust att bjuda en fattig student? (A) och hänga med? :D Eller kanske bara betala hälften? Haha, jag låter desperat.. men vore skönt att se nya vyer. Mys. Ska nog kolla upp bankkontona lite! :P Nån mer som vill bort härifrån? och tips på resa framförallt?

Ett curryäpple tack

Svisch vilken skoldag. Storbråk ala Text är en upplevelse som tar dig långt från skyarna. Man kan komma överens om viss ainte deltar, nämner inga namn och inga namn heller nämnda. Men men alla vill gå text för då är man ju cool! Vi ska trycka t -s hirts med texten (fram) Text är coolt (bak) Jag är cool är du? haha, jag lovar ingen ironi alls i detta.

Men idag har vi beställt hem kakor någon som vill köpa? har bara ca 15 stycken burkar att sälja så för i helskotta KÖP KAKOR! De är faktiskt lite smarriga. ;)

Har engelska - Maud i Svenska C (ny lektion på schemat) lektionen var inställd idag och jag jublar, men bara tyst. Litegrand inom mig som syns på mitt glada flin! ;)

Åt god soppa förut med mamma, Äpple, curry, lök, skinka och jättenyttig viktväktarjagkommerblismalomjagäterdennamatenjaglovarochsvär!
 och svimma inte jag hjälpte mamma att tvätta! Jag vet! Hur många Nobelpris har inte jag nu lyckats kamma hem efter jag börjat denna blogg? Joo alltför många jag tycker snart synd om resterande wannabe me tävlande! Men bara snart..
   Naken (jag) och dusch (Ellen) ska ut och gå sen kommer bli trevligt. Har fortfarande dock äckelkänslor i kroppen efter äckelgubben i morses, jag och Linnéa kom fram till att det är samma gubbe som förföljer henne med. :O


300 slag per minut?

Godmorgon alla vakna bloggare, dock är morgonen för mig inte så god. Eller jo, den var. Tills jag gick vägen igen. Detta har hållt på i snart ett år nu jag är trött på att varje gång jag blir skjutsad till skolan och avsläppt vid Statoil att gå de 200 meterna till skolan och varje gång vara livrädd.
   Livrädd för att äckelgubben som för cirka ett år sedan närmade mig och försökte krama om mig klockan halv 8 en vardagsmorgon på en upplyst gata. Jag är fortfarande livrädd. Hjärtat slår och jag blir rädd varje gång jag ser honom. Har blivit avsläppt på andra ställen några gånger men inte jämnt. Jag tittar inte på honom men märker att varje gång jag gått förbi honom stannar han och kollar efter mig, länge och väl.. Usch detta är bara creepy. Jag har lagom frustration/äckel känsla i mig just nu. Var tvungen att skriva av mig. Och jag behöver en kram. En varm, måste bli av med äckel känslan.

Hjärtat slår fortfarande.. Och mitt schema har ändrats, kanske lite bättre men kommer med det sen.  Är i skolan nu, trött redan på det woho!

Ett ord för mycket och jag känner inte

okey, jag skulle känna. Försöker känna för och emot. Men då börjar jag tänka och tänker jag då gör jag fel. Ska bara känna klart om det är rätt, ska jag skicka sms eller ej ? haha jag är löjlig med stora bokstäver egentligen men jag orkade inte att hålla inne caps lock.

Nej Bye Palla datorn, min bok lockar den heter iaf "Inte han". Ska kolla upp författaren till imorgon. Semester med Hanna på Torsdag ;) Vilken hejdundrande resa vi kommer göra! hahaha, nu är det Godnatt


Fågelkvitter i bullet for my valentein?

Okey, känner mig fortfarande förvirrad, men tack för samtalet Sandra det hjälpte mig och gjorde iaf lite mindre förvirrad. "Tänk inte, KÄNN" Så det sitter jag mig och intalar mig nu. Det går väl si så där mina vänner. Fast jag orkar inte tänka nu.
    Olydlig som jag var sprang jag ner och köpte choklad förut. Marabou med digistieve är en ny favorit. ;) Behövdes just nu har huvudvärk och känner att jag börjar bli sjuk. Behöver någon som bara pratar med mig och får mig att skratta en stund tror jag. Eller så behöver jag inget alls. Jag vet Sandra SLUTA TÄNKA! ;)

Började en ny bok ska ta reda på namnet och liknande..


För catwomen reagerar och agerar

Kvällen igår var toppen. Natten och morgonen fram till ett lika så. Hahaha! En väldigt lugn kväll igår dte var mysigt behövdes. Framför allt behövdes jag var jättetrött. Ibland känner du mig för bra :)
Catwomen och te stod på schemat i alla fall!

kom hem vid halv två idag och sen har jag ätit mat är mätt. Funderar på att läsa och gå ut och gå sen så fort min Ipod har laddat klart sig. Kanske ringa Sandra. Vet inte men känner mig lite borta/nere just nu.. Vet inte vad det är. Nånting känns fel. Som det inte stämmer, det är nåt som fattas men jag kan inte sätta fingret på vad.

Hade kommit på mer jag skulle skriva i bloggen men glömt det nu. Just det läste ut min bok igår, kanske recenserar den lite sen. Nu ska jag nog höra av mig till Sandra.


"åh nej inte du jag sover ju!"

Efter förra inlägget had ejag tänkt ta en dusch men jag hamnade i sängen och läste istället och lyssnade på musik till klockan fem eller nåt sånt där. Dock somnade jag lite emellanåt (A) Erica vars näll och ringd eoch väckte mig. Men nu är jag nyfräsch och duschad och insmörjade i kokos/melon bodylotion. Snälla den måste ni prova den är underbar.. ska se om jag finner en bild, är google våran vän eller icke? :O

image3


Google är vår vän! Avojuice är märket inköpt på kikks (stavning just nu orka?) Fick den dock i julklapp vet ej priset. Men den är underbar, man blir superlen och man doftar fantastiskt lagom mycket. Väldigt bra tips till alla er som ska ha närkontakt - banankontakt. Åh nej Viktor jag syftar inte alls på Smala Sussie (A)

Nej nu ska jag äta nåt ska inte vara ohungrig. Och sen ska jag lämna fritidskortet till fru Erica. Tjaw! :)

"Det ska så stå i min blogg!"

Gårkvällen korta drag jamenvisst? LYCKAD. Klar.
Utförlig? hum palla med er. Men den var riktigt rolig underbar och fantastisk. Specuiellt när Vatra drog igång "för vi har tagit studenten chalalalalala! :D" SÅ var känslan fanatstisk. Precis som när vi var 4 media brudar som stod och hoppa och skrev "media media media dominerar" 145 dagar kvar nu. 150 dagar i tisdags. Nej jag har inte panik inte alls varför tror du det?

Hahaha, Sarah kläckte ut sig nåt fanatstiskt kul igår var verkligen "det ska stå i min blogg" känsla tror du inet jag har glömt av det? Förmycket passionfrukts/äpple drinkar är livsfarliga :O

Bussresan in var jädrigt skoj med, riktigt fantastiskt rolig, massa studentglada människor. Busschaufförslåten var en klassiker och våran busschaufför var faktiskt ganska glatt! Chockerande men sant.

Träffa en massa trevliga människor, som Thum och Gurra, De livar alltid upp mig! Thum var en evighet sen man såg jag och Erica var båda lika glada. Tralalala och så resten. Gurra var jag glad vid att se och han mig. Fick ett par flygturer jag vågar inte tänka på hur du komemr göra med mig på Balen xD
Träffa Viktor med, han är ju bara för söt :) "nyp mig"

Allt känns bra och ikväll är det spänning i luften. Jag chansar på bio? ;D Eller varför inte Karlstad? ;)

Ljus röst, stark sås och blandvin

Snabba tag här tänkte jag, har vart dålig på att skriva idag men har inte har inte haft en dator tillgänglig. Först upp och hoppa mamma väckte mig en timme innan jag skulle upp o förlåt mamma FEMTIOFEM minuter för tidigt. Sängar börjar gå emot mig. Kund einte somna om låg bara och tänkte på ut kissnödig jag var och orka inte gå upp...

Fix, sen in till skolan skulle göra en del ärenden i snabba drag - alla sket sig xD Haha inget gick bra sen gjorde det de. träffa V för att leta efter födelsedags present till herrens morfar. Det blev Döbeln. Det lät uppiggande eller hur?
Sedan lucha vi såsen var stark (syftra på rubrik) han var nyttig och åt sallad emd tre ton dressing för att göra den nyttigare än nyttigast. Sen skulle jag till min praktik. (nu i tidsplanen är klockan 12.00)

Okey, nervös och dan som jag var. Sorry om jag inte prata så mycket innan V! Pirra i magen. Men tanten i beige jacka och kort hår var snäll. Haha! :D Vi gick igenom mitt uppdrag och sedan for vi iväg till norrekvarn. Intervjua en snubbe. (nu kommer jag gå till rubriksyftande igen) Min röst sprack jag låter som en bitch när jag får rösten inspelad. Inga mer kommentarer. Fast Gunilla (damen med kort hår och beige jacka) hon tyckte jag var jäteduktig. Så jag tar det som ett "jag är bäst, jag vet" På torsdag ska vi redigera. förresten ni som är nya och inte följer min blogg har jag precis hamnat på praktik på en taltidning. Så nu var det avklarat.

Får gäster om en kvart vi ska äta middag och "pimpla" så vackert som johan uttrycker sig. 150 dagar kvar till miss student ska firas. Och inlägget blev inte kort...


thats bad, give them some smisk!

Kolla igenom lite folk från min hemstad ( skövde) vilka som skriver blogg. Seriöst de är kassa. De slutar efter ett par månader och när de skrev kansek de skrev två gånger i veckan. Högst. Jag känner att jag äger på att blogga. Dock vet jag inte om nån läser min blogg eller ens bryr sig. Vet ett par som läser och det är ni bäst för!

Hungrig men ändå inte mamma gör köttfärssoppa nu och jag funderar på att lägga mig och läsa strax. Efter maten typ. Jag känner för att ta upp mitt gamla broderi igen med. Jag vill bli bättre på att sticka vill du lära mig? :$ :)


Bad news och ett finger i näsan

Jag mår bra oroa er inte så dåliga är inte nyheterna. Vakna upp fem minuter innan klockan ringde imorses. Varför har min kropp börjat ta det som vana? är så kissnödig på morgonen med. Min kropp är inställd att kissa efter ca 7 timmars sömn. Borde ändra den vanan. 12 timmar är lagom. ;)

I alla fall praktik på skolan idag. Skulle vara projektledare för klassen väggtidning som vi ska starta. Alltså dte är spurt i mig ibland. Min lärare var paff. Efter 45 minuter (kvart i nio) hade jag redan hittat 4 - platser i skolan man kan ha den på haft möte med våran käre Erik Eriksson (fniss åt namnet) kommit på 7 - 9 förslag vad som sk avara med. och ritat på loggan och då kvart i nio hadejag mitt morgon möte med min lärare Kjell. Han var i chock han visst einet vad jag skulle göra mer utan sa att jag skulle skissa på loggan och typsnitt. Så det gjord ejag i en timme ungefär tills han ringd emig och jag fick springa i åter en trappa. (våran skola består endast av trappor, många kan bekräfta detta) Jag hade fått praktikplats!!! :D
   Inte på GP dock. Utan på en taltidning i stan jag har mitt första uppdrag med reportern imorgon. Det ska bli riktigt kul, hoppas verkligen att jag får arbeta lite nu jämfört med min andra praktikplats. Så ner till datasalen skriva om mitt CV. Blev nöjd, hade tre fel bara och det är bara för att vara mig. Känner att jag mer och mer på nåt vis sådär litegrand funnit mitt egna sätt att skriva och det var ju målet med C - kursen Woho jag är bäst the rest SUCKS! ;)

Okey jag är inte normal men det är det ni gillar med mig I know that just a little bit! Dock ställer min nyvunna praktikplats till problem, hade räknat med att vara ledig imorgon. Hade planer men får se om herren vill ändra dem med mig. :) Hoppas han är morgonmänniska. He he he okej jag evt mina horn växte tre centimeter..


"fin asfalt här dricker vi vin"

Promenad är det bästa. Den blev av någon anledning ännu bättre när man gick den med Sandra. Vi utforska områden i Skövde vi inte vart i så mycket. (höjer ögonbrynen upp och ner lite sådär halvsexigt). I alla fall vi har hittat vårens nya picknickställe. Lite asfalt har ingen dött av när man får en sådan underbar utsikt som det är där. Fantastisk, strålande och Njutbar. Där ska jag och Sandra lätt dricka vin i vår, Kanske lite brieost med, Linda är du på? Ja det är du. Punkt slut.

Sandra måste bara ge ett tack för en trevlig promenix. :)

Okey förklarade inte dikterna förut. Ska skriva kärleksdikter inblandade i en dagboksnovell. Jag har nördig som jag är skrivit dikter i några år om det nu är revelant. Ni antecknar säkert i era My little Pony block nu med förtjusande, ivrig glädje!

Tror jag vill lägga mig, jag måste blir sams med min säng.


I mättande tankar

Sitter jag här, har precis ätit mat, Och där förlorade jag 95 procent av alla läsare för visst är dte intressant att jag ahr ätit mat?! Det gör ju jag så sällan eftersom jag verkligen hatar mat. Okey, ni som känner mig vet att mat är något som jag har som nattkudde ungefär. Ja jag håller dte ganska kärt. Mat är gott, mat är smaskigt, mat är roligt. Och där blev jag ännu mindre intressant. ;)

Men maten förut var ritkgit god mamma, rotfrukter i ugn är toppen. Speciellt sötpotatis. Sådär lagom söt. MHM! Jag är sugen på att göra mina egna chips igen. Det var ruskigt längesen. Gott däremot. Vill ni ha recept/tipset skicka en kommentar orkar inte skriva det nu.Kanske senare. För jag ska ut och gå med Sandra strax. :) Men inte så länge måste hem och skriva ett par dikter till mitt special arbete i Text C. Har riktiat in mig på kärlek. Någon som är chockad? skulle inte tro det nej.


Operation= These days are REALLY going to be the best days off my life

Från en lycklig dock sängälskande student till en lycklig "har en låt på hjärnan" student. Dagen har varit underbart bra. Känns  dock inte att vi kommer  till Prag med medieprogrammet men jags ak kämpa jag lovar. Vem var det som stod i minusgrader i 4 timmar och lyssnade på samma Idiotiskt svensköversättande jullåtar?! Och lyckades göra ischoklad på 2 minuter och rädda att inte en gammal kärring banka oss i liv igen efter ha frusit ihjäl av kylan?! JO JAG! :P haha.
  
Men i alla fall. Slapp dag. En ingen lektion en halvseriös lektion och ett möre om Prag. Ja dagen har vart bra. Sen efter verkligen många om och men tog sig jag och Sarah hem till mig där singstar ekade mellan väggarna och skäms nästan av att säga det att jag fick över 8000 poäng på "Boten Anna". Det är sånt man egentligen ska glömma att nämna va?

Men i alla fall mamma ringde när jag och Sarah snackade perversheter som bäst (Jag vet det har blivit något av våran specielitet. Vet inte riktigt hur vi lyckas varje gång.) Men hon gjord emig så Lycklig, Hon kan vara me dpå min STUDENT NU! :D Operation = HAPPY DAYS! Dock kommer den ske i Örebro men det gör ingenting. För då kommer mamma  vara lagom frisk för att orka me dmin student! Nu gäller det bara för brorsan men mest hans tjej Malin att de kommer och attd e får ungen i rätt tid så de kan komma. Typiskt min bror att göra så att de ska pricka in ungen vid min student. Att han aldrig lär sig.. ;)

Ja jag är glad idag. tycker om att vara det. Tycker om massa saker. Men dock har jag en lite ångest för studenten. Någon mer? Men dte kommer bli kul. The Best days off my life :) Några tips hur man får bort ångesten?

Efter ett mindre världskrig kom jag..

i ordning i morses.

Okey, halvstressig morgon. Sängen var allt för varm och gosig idag. Mjuk var den också. Tänk er rosa moln. Min säng älskade mig i morses och jag dne vi var som gjorde för varandra och ville aldrig släppa taget. Ville verkligen inte upp, jag brukar inte vara den som ligger kvar i sängen, är faktiskt ganska mrogonpigg. Men även fast jag ahde sovmorgon och gått och lagt mig tidigt ville jag ligga kvar. Min säng älskade mig imorses jag fick blandade känslor för den efter ett tag eftersom den gjorde mig försenad. Något mer som brås på min elakhet. (chockad min, min närhet tar efter mig kanske borde bli snällare? hum nej) Så jag tvingade mig upp.

I alla fall jag började läsa en ny bok igår. Jag har verkligen fått sådant stor lust att börja läsa igen. Och skriva saker, därav denna blogg. Som jag trodde att jag skulle sluta att skriva i efter ett tag. Men många har drabbats av "bloggsjukan" det senaste. Så då är dte roligare att skriva. Sen skrive rjag ju blogg för att hitta ett eget skrivsätt. Vi får se om jag lyckas.
    Men nu till boken. Den hette "här och nu" av Elisabeth Andersson. Det ska vara som en svensk version av Marian Keys böckerna. Jag är ett stort fan av Marian Keys. Så nu har jag kommit en cirka 20 sidor. Vi får se om den håller mig kvar lite till.. :) Brukar tröttna på boken i slutet av den. Vet inte hur många jag har struntat i att läsa de sista 20. Dock läser jag nästan alltid sista sidan. Men jag vet inte, Böckerna känns så uppenbara de sista sidorna. Jag borde läsa lite deckare. Då mån för reda på vem mördaren är de sista 20. Några tips?

Haft lektion i 20 min nu.. Läraren har inte kommit. MOHAHAHAHA! Jag har bara en lektion till sen ! :D:D

"ne varför inte förstöra för text?"

image2

Jag har en känsla av att schemaläggaren har nånting emot textelever. Visst vi ställer bara till besvär men lite söta är vi väl ändå? Okey, just nu kanske inte schemat känns katastrofalt. Låt mig vara vänlig och förklara detta.
Måndag - okey, no big deal men snälla jag tycker inte om långa dagar.
Tisdag - dagen som förstör. Mediekommunikation/text varannan veckan? är inte jag vimsig nog? Jag fick två par vanthållare i julklapp av en enda anledning. Jag kommer är med aldrig mer hitta mig själv. Sedan är det en håltimme till Grafisk lektionen. Men för att inet göra det ännu mer förstört. är denna lektionen bara VARANNAN vecka. Så varannan vecka har jag hål mellan 9.15 - 12.55. Jaaaay! Jag är en hatad textare! Jag kan åka hem men mina kamrater fårn tidaholm/Alingsås kommer strypa schemaläggaren inte bara en gång. Jag lovar.
Onsdag - I like that day. Avslutar dagen 10.30, Saker och ting kommer kunna bli gjorda!

Men snälla, Tisdagarna har inte blivit min Favoritdag helt klart. Annars lagom Slappt. Några i min klass har inte ens lektionerna på onsdagen. De är alltså lediga på onsdagar. Okey, Media har sina stunder när det är slappt. I alla fall schemat. Men jag förstår inet riktigt vad skolan tänker på när de tyckte att lektionerna skulle vara längre och det skulle bli färre håltimmar, jag har inte märkt av mina färre håltimmar i detta schemat? Tror fler håller med mig.

Just det glömde säga det förut. Mitt liv kommer att förändras, Erica ska göra om mig. Hon tycker jag är för pluttignuttig. (A) Okey, jag är svag för rosetter och runda, stora knappar. Men lite rockig är jag väl? Lite rock är jag väl? *tihihihi* Så en förändring ska ske, i alla fall för en dag. Nån mer än Erica som tycker jag är för puttignuttig i stilen? Eller ska jag tuffa till mig? Äh, jag är så svag för Rosetter.. (L)


"och jag behöver bränsle som kyssar av dig"

Dagen har vart ganska bra. Sovit gott, vart glad nästan hela dagen. Jag har kommit fram till att jag är en ganska glad människa. Och jag tror det faktiskt är ganska bra. Sen finns det nåt mer eller ja, någon mer som gör mig lite extra glad nu för tiden :)

Ne vem vill ha lite fakta, lite berättande om min dag? Misstänkte väl det att alla ville det.
Började dagen med text, Snövit var vår vän. Sedan Betyget i Religion och Svenska. Som förväntat men nöjd. Alla var väldigt fina idag, Kändes som alla lyste och var glada. Ville bara lägga in det. Sådär lite på kansten.
Jag var langare och Erica hon var en Expert. Förresten Spövitt är en tuff dam. Efter maten som var god :O! Hela dgaen har känts som en ritkgit bra dag. Jag är nästan lite chockad. För ett år sedan hade jag aldrig upplevt en normal vardag, som varat längre än en vecka! Kanske låter konstigt men de kompisar som känne rmig väl fattar varför.
Hade efter maten Grafiskt, jag blev klar med typograferingen. Linnéa skickade över en låt via blutooth (Hejja denna funktion) Låten fick mig att tänka på Marcus. Skicka över den nyss, jag vet jag var teknisk och lyckades med att installera program på datorn. Jag tror jag tar nästa Nobelpris. Jag är en självklar vinnare. Låten är väldigt söt, men ändå ganska hemsk. Kanske lite löjlig men den är väldigt jag på nåt sätt ändå. En låtrad står som rubrik. Syftar den kanske på nån. För Efterrätt eller kanske Dunderhonung är ju aldrig fel. (A)

Efter ännu mer text. Så följde Erica med mig och bestämde att jag skulle ta den Plommonlila klänningen. Betsämt och klart. Sedan träfaf vi Sandra Hagström en människa som inte kan undgå att göra varenda en att bli glad. Käken blir uttröttad av allt skrattande med henne och då var hon bara med mig och Erica i ca 20 min! Glädje skratt och lite ridskola Erica?

"det är så synd att du är så söt"

Gösta Berling i våra hjärtan

Underhållande, rolig, konstig, galet svenska prov? Ja herre mi ge kan man säga mer fel? Vi had emuntligt prov om några 1900 - tals författare idag. Jag, Annie, Josse, Ellen och Linnéa hade rest prov eller så. Eftersom vi inte var med på det första. Jag hade knappt övat. Övade lite i morses men fick hjärnsläpp ett antal gånger. Men jag måste bara dela med mig av några av våra underbara kommentarer, ingen aning om ni kommer fatta någonting men here the come. NJUT! ;)

Lasse (läraren) - "Louise vad heter då huvudpersonen i Gösta berligssaga"
Jag - "kommer inte ihåg"
Lasse - "hehehe, Gösta Berling" xD

La - "vem är då denna författaren Ellen?"
E - "Axel?"
Linnéa - "Axel Karlfeldt?"
Lo - " JAG VET!!!! Karl Axel Karfeldt?!"
La - "öööh nej"
Josse - "Erik Axel Karlfeldt DAH!"

Det tar tid att finna rätt namn i våran klass ;)


Där La - "Vad kommer då innan 90 - talet?"
"1800 - talet, urbaniseringen, andra författare? (plus några korkade förslag till jag inte minns)
La - " ( stort flin på läpparna) 80 - talet höhöhö" xD


La - "Annie berätta nu lite om Gösta berling, Prästen i Gösta Berlingssaga!"
Annie - ".....Fast prästen hade också en lössläppt Slida"
(vi börjar tänka efter, nåt var fel!)
Annie - "sida menade jag" xD Sedan gick det inte längre utföra provet anständigt xD Jag tror ni förstår mig. :P


Ja sen gick dagen som förväntat lite letioner där lite lektioner här. Webdesignen förstod jag inte ett dyft av idag och Samlevnaden blev jag lagom paff av. Inga vidare kommentarer.

Skulle kolla balklänningar med mamma. Tror ni inte jag hittar en till då eller? det är ju inte alls bra! Vilken ska jag ha och vilken färg? har till imorgon på mig. Plommon eller Kornblå på mig? Fast just nu vill jag ha plommon, den känns lagom diskret och bra även fast bröstet är fylld med strass ( jag vet jag med strass eller pärlor världen är i chock! hum läsare, Andas!) Men jag tror dte blir den, Den passar mig och Gurra bäst! Ringde lite lagom desperat till honom förut han tyckte bara dte var för tidigt att kolla balkläder och somnade nästan i telefon. Men detta är en precis lagom tid, faktiskt! Men allt lutar mot den plommonlila. Måste alltså in dit imorgon och säga att jag ska ha den. Den var riktigt fin. :)

Ska kanske träffa Ellen från Göteborg imorgon. Det ska bli helmysigt, för Ellen är en mysig människa! :)

Nej nu ska jag nog låtsas vara seriös och skriva arbete. Om jag pallar. Som jag antagligen inte kommer göra.

"detta läste jag i veckorevyn att det skulle vara skönt höhö"

Samtalet med Marcus spårade ut. Och jag skrattar så jag kiknar, bilder i mitt huvud har blivit alltför verkliga. Detta är skrämmande men väldigt, väldigt underhållande. När flingsalt börjades komma in i bilden fick jag upp en bild på Lundgren konstigt? ;D Livet är ibland alltför bra. Detta är ju kul, Marcus det får vi göra om.

För nu måste jag nanna, och jag bekände en sak för Hanna förut. Utan att jag ens tänkte på det. Jag är nog livräddjust nu. Det är stort, det är skrämmande det är helt fantastiskt. Fasiken eller Faboulos?

Godnatt :)

...

Är bara tvungen att skriva, jag diggar dig! :)

För isbitar är egentligen varma på insidan

Hade en underbart trevlig dag/kväll förut. Även fast busungen var försenad. ;) Matlagning, promenad vis simsjön pratning om bryggbebisar - isbitars värme och en hel del mosande i Tekken så var det en fantastiskt trevlig dag. Jag är en glad Louise.

Nu ska jag dock plugga, det är inte alls lika kul. Inte alls. Ingenting faktiskt. 1900 - tals författare är inte särskilt flashiga! ;)

korkad, vimsig you name it!

glömde ju berätta vad Annie fick för fin present av mig och Erica nå vad trodde ni?
Jo precis, de var en Vante som det stod skitväder på med en isskrapa längst fram Vad annars?! :D

Men åh, tuff - tuff!

http://img.aftonbladet.se/kultur/0107/20/stenis-44172-0.jpg

Men åh! xD Oskar förgyllde mig lite! :P

Ögonen sticker mig i solen

Partaj igår för Annie hemma hos mig. Jag älskar att vara ensam hemma. Vad ingick där då? ja du jag och Erica hade en riktigt ordentlig grabbig kväll innan. Poker, Bärs och Chips kan det bli bättre? Vi är alla riktiga Män! ;)
Sen kom Hanna och vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Det skickades iväg många nervösa sms från Ericas håll. Och jag och Hanna hade halvt om halvt Panik! Men det är bara för att vi är så bra på det.
   Sen kom Linda, och sen efter fler många om och men kom Annie, Josse och Linn. De två sistnämnda började hetssupa. eftersom vi skulle in till stan om cirka en timme! Men det gick ju bra *host host* Sing star kom frma och det var det kört för mina grannar efter en kvart hörde jag lite knackningar i taket. Äh de ska ju ändå snart flytta (A)

Okey, stan. Jag hade ett bra samtal med Linn behöver nog dock fortsätta med det. Kände mig inte riktigt klar. Men det kasnek jag var. Just då hade jag tusen frågor nu har jag ingen. Men dte var skönt att får höra en del saker. :) Så det blev lite uträtt dock blev jag ännu mer förvirrad på en punkt..

Sen voda, Erica försvann därav hennes nervösa panik sms. Vi gick på toa och märkte att de had ekommit fram till vad man kan använda ett 50x50x40 cm stort utrymme :O Man ställer en skål med bollar där! Why not liksom? Jag är inte omöjlig. Sen lite kaos. det Ignorerar jag. Sen hamnade jag och Hanna i alla fall på krikelin och dansdrottningarna var i full fart! :D Finns inget bättre när man känner pirret i kroppen och jag drar till med mina buggkunskaper som inte är att leka med eller vad säger du Hanna? ;)

Sen efter många om och men fann man Erica och vi drog en väldigt smaskig baguette och sen myste vi ner oss i mammas säng och somnade gott.

Hon väckte mig kvart i 10 i morses genom att göra roterande rörelser på min nästipp. Det var irriterande. Nu är allt halv fixat ska dra dammsugaren ett varv och sen är allt lika vakcert som innan dock med en ljuvlig doft av whiskey, öl, cider och sprit. Vädring lockande? Ja men visst! :P



*Jaaaaa :D*

.

Annie, födelsedagsbarnet är sent. Vi har slagit in hennes paket i toalettpapper. Och jag överdriver för en viss sak, Erica halvt om halvt lugnar mig. Dock går det sådär. Men jag ska vara partyglad. Erica tjatar på mig nu.. dags att gå ut!

Please no fear, take a beer!

Första ölen knäcktes klockan fem. Jag bestämde mig för att hålla mig stadigt nykter och anständig ikväll. Det brast för cirka en timme sen. Jag och Erica har suttit och diktat ihop nåt "fint" till Annie, våran present äger den kan ju behjövas när som helst! ;) Varm mjuk, gosig, mat, sex till allt! Vad det var avslöjar jag imorgon men kom gärna på förslag vad det kan vara. Kan skriva dikten här och se om ni kan lista ut det. Dock måste den cencureras lite för att den pekar ut en viss person lite då.

När du till (censur) far.
Då vill vi ge dig nåt du inte har.
För i (censur) du blivit kär.
I ER nya hemstad behövs en sån här.
I skitväder behöver du alltid vara beredd.
Och vi lovar! med denna blir du sedd.
Om denna funkar i sängkammaren vet vi EJ.
Men när du testat, var vänlig säg.
Vi beundrar din kärlek till (censur)
Även om han luktar som en gammal sock.
Men vem vet, han kanske är en riktigt bock

Vänligheten kokar om mig och Erica. Nå vad kan det vara? ;)



Okey, jag ska vara anständig, så säg Erica en öl till?
 - Äh hit med spriten!


Stålkvinna - Dammkvinna

Vilka skepnader jag byter hela tiden. Allt är typ klart bara dammsugningen kvar men det drar jag hela hemmet imorgon. Jag är verkligen värd en klapp på kinden! :) Har räddat Ericas Jämställdhetsarbete med eller vad säger du? ;) Nu ska jag sätta mig framför tven för dte är jag värd.

*host host* Allt damm har kommit ner i mina lungor istället.. Dammråttorna hämnas!

Louise Dammråttan Windelöv

Det gör ont i min själ att städa bort alla mina trogna vänner. De har alltid funnits där för mig i vått och torrt och flera tiotal har blivit döpta av mig. Men de började attackera mig, jag vet inte hur det gick till igår kväll men idag så bestämde jag mig att de skulle bort. I alla fall tills vidare. De har ju en väldig sexuell lust och att de ska föröka sig och kommer vara minst lika många nästa vecka är ju inget jag behöver oroa mig för. Så jag är bara lite ledsen, för jag var riktigt fäst vid en dammråtta vid namn Dammy. Vi brukade spela shack och läsa böcker ihop.

Okey, jag vet inte vad det är med mig idag. Kan bero på att jag dansträna imorses det är nog inte bra för min hjärna. Men dammråttor är ju för söta? ;) Nej nu ska jag nog sätta igång att städa lite till, snart kommer dammsugaren fram. Vet ni vad jag har mer gjort? rensat/städat bort massa gamla CD-skivor. Bland samling fann jag systrarna Graaf, Take 5 och Spice Girls. Den sistnämnda fick stanna kvar. Det är ju faktiskt Kult. Fanns en hel del blandskivor men de har åkt ner i en påse. Ska försöka få dem sålda på loppisen i Tidaholm när våran klass ska stå där. Välkomna att köpa våran gamla skit tredje Feburari! :)

Pirrig och virrig

Mysigt.

Tetris går bra, mitt liv har fått tillbaka sin mening.
Var hemma hos Erica vi åt vaniljbulle och utveckla "ondskefulla" planer för ett visst band. Inga vidare kommentarer.

Jag skrev en ganska lång sak här. Men när jag skrivit klart den komjag fram till. Varför bry sig? Jag är glad och så är det lev med det.

Bara för att jag är bättre än stålkvinnan

Visst jag hade lite otur i morses men nu. Jag har i stort sett ledigt imorgon. Kan det inte bli bättre? Bara jag städa mitt rum och studerade sängen så fick jag det. Och vet ni vad? Jag tackade faktiskt ja till det erbjudandet. ;) och ännu bättre, jag kanske kommer få ha praktik på GP i Göteborg. Kjell skulle ringa så nu är dte bara att hålla tummar, lillfingrar och allt annat intressant man kan hålla i. Nej tänk inte snuskigt nu mina kära vänner.

Var bara hemma för att mejla över lite refrenser och liknande. Ska snart iväg till Erica vi ska jobba med projektarbetet och skriva CV och liknande. Erica är en bra tös. Hon är bara lite konstig. ;)

Jag är pirrig och lite nervös, ska jag våga sen? eller är jag bara mesig som tänker så. Svaret är ju ett självklart Ja. Men i alla fall, jag är ju expert på att förstora upp saker och tänka för mycket. Nån som håller med? ;D (A) hahaha! Okey, nu fattar bara jag och kanske Linda, mina humor går verkligen ner under noll när jag är sjuk..


Lurvig, chockrosa och bussigare bussresa kan man inte missa

Idag har jag haft praktik. Jag hamnade på skolan. Lärare i text. Yaaaj, De har varit ganska snälla faktiskt. Jag har vart en snäll lärare och hjälpt dem med lite texter. Känner mig ganska duktig faktiskt! I alla fall litegrand. Had dock krånglig bussresa imorses. Skulle vara i skolan 8.00 skulel tagit bussen halv 8 för att komma i tid men självklart vimsig som jag är, had ejag glömt plånboken hemma och fick gå tillbaka och snällt ta den andra bussen som gick en kvart senare. Den var 10 min försenad och jag kom försent. Men allt ordna sig i alla fall..

slutade vi kvart över 9 åkte hem käka dne gudomliga maträtt mackaroner med ost och pesto. Men känd emig en aning avancerad idag. Jag skärde upp en tomat och la dit lite bladspenat och groddar. Känner mig överavancerad. Dock en aning för duktig borde redan få kockexamen utan ens gått nån kurs. ;)

Tog bussen tillbaka sen för att ha två lektioner till. Ställde mig vid busshållplatsen och kände att en man höll på att klä av mig med blicken. Han kanske var 25 år, Han hade en chockrosa/lila uppknäppt skjorta. En beige jacka med ludd. Jag gick på bussen och han följde efter och satte sig bredvid mig. Även fast dte fanns 4 lediga säten. Jag förstår mig inte på människors parfymer. En man med en blanding av J.lo´s nyaste parfym och AXE kan jag säga redan nu luktar inte gott. Det sticker faktiskt i näsan. Speciellt när någon stinker det. När bussen åkte iväg flyttade han sig hela tidne närmare mig. Jag satt faktiskt ärligt talat intryckt mot fönstret.

Så kan man ju också ragga. Dock ber jag er undvika hans teknik. Lite mindre Parfym nästa gång killen. Det var det enda. Annars hade jag fallit direkt jag lovar ;)

Nu har jag lektion. Hahaha, jag är lite lärare. Gör inte ett smack alla elever har typ gått. Jag ska snart prata med Kjell tänkte jag. Hum.. jag vill ha ledigt imorgon. Annars är jag nog sjuk. Faktiskt (A) Har ju lite mysont i halsen. och rinnig näsa det borde räcka för att vara sjuk.. Eller? ;)


En torrbolls mun

Jag kan just nu inte röra min underläpp upp och ner utan att att det känns torrt och att underdelen av min haka ska åka av. Men det kan ju var trevligt det med. Har lite blåsor i munnen och nu har mamma funnit nåt dundermedel som ska få dem att åka bort. Jag är inte lika säker. Men jag är inte omöjlig. I give it a shot! ;)

Ps. Linda är en Mysig människa. Och vi hade Mysigt förut med våra mysiga samtal. Och vi är mysigt löjliga. Och vaddå överanvänder jag ordet mysig? ;) .ds.

Klossarna gör inte som jag vill

Meningen med mitt liv är förstört, jag suger på Tetris.

Linda är en ängel den sötaste av dem alla. Hon har verkligen gjort min dag idag genom bara av att finnas till. Tror det blir ännu bättre sen när vi ses. :) Så min förvirring kommer ut.

Okey just nu har jag webdesign och vi gör ingenting. Skulle läsa om frames men jag pallar inte. Så jag ignorerar det. Hade samlevnad/livstolkning förut. Vi såg på en film om HIV/Aids. Jag visste inte att dte var så många som hade Aids i Sverige och att det bara ökar. Rätt skrämmande att det är ändå så pass många som inte ens vet att Aids i Sverige förekommer. Jag kan faktsikt erkänna att jag typ trodde att dte kanske var ett hundratal stycken i hela Sverige kanske max. Inte över 3200.. och det var 2003. Och smittan har bara ökat. Efter den filmen ser man det på ett annat sätt. Man upptäcker verkligen att en kondom kan göra mycket mer för sitt liv än vad man tror.
Sen att smittvägarna är ganska många men inte så många som andra trodde. På 80 - talet brände man bilar och sanera stolar som Aidssmittade hade suttit/varit i. Det är sjukt, folk var så omedvetna och såg dem inte som människor. Det är skrämmande att det är ens medmänniskor som har gjort så. Men ännu mer skrämmande är det att smittan ökar.
Jag kanske låter väldigt osmart nu men jag trodde att smittan nästan bara fanns bland homosexuella men så är det ju inte. Den finns bland båda könen nästan exakt lika mycket. Jag tyckte synd om de människorna i filmen. Men jag tror inte de vill att man ska tycka synd om dem eller jo det vill dom väl. Men också att man ska se dem för människor och inte offer som många gjorde på 80 talet som den är filmen många gånger reflektera till.

Så mitt ord till er nu är - Använd för i helskotta skydd och se människor som människor hur de än är och inte som offer. Lagom klyschigt men alla är lika mycket värda. *nöjd min*

Okey, ni får tycka jag är skitlöjlig nu. Men filmen berörde och jag kanske är extra känslig idag. Vet inte varför jag tänker så mycket tror skolan har någon dålig inverkan på mig. Att jag vill förändra och kunna saker. :O Behöver akuthjälp nån som vill göra nåt totalt kunskapsbefriande snart?


Jag är täppt i näsan, dne abar rinner och jag fryser konstant och jag håller på att få feber. Nu ska jag göra jämstälddhetsgrejen så jag kan gå direkt i säng efter jag vart på promenad med Linda. Den underbaringen kommer hit sen. Ska förselå att vi ska bädda ner mig istället och så prata. Jag är sjuk. :( Och jag som har min första dag på min underbara praktik imorgon. ;) Lärare i text i mediekommunikation. Anki är överlycklig. Tycker ni inte att jag ser ut som en liten Anki? ;)

Undrar hur helgen ser ut ska nog mest se film fredag för att vila upp mig inför lördagen. Någon som är på? Dock kommer jag max röra mig en mil. Inte ett steg längre! ^^,

Ny Kåtkompis sökes (dumma Ellen) och min Äpplejuice är slut...

Alltså Jag söker efter en Ny Ellen som jag kan ha smygmysa med i korridorerna med. Dumma Ellen som har skaffat pojkvän. Men hon sa att jag fick vara hennes KK och att vi ska mysa i korridoren ibland. Hon och jag, sådär i smyg när ingen ser som vi alltid gjort tidigare ;) Ellen minns du mot glasdörrarna? Okey, där brast all humor. Men nån frivillig? Hahahaha!

Okej, min humor är verkligen inte på topp idag. Första dagen i skolan idag och jag längtar redan till Sportlovet. Lite tragiskt men väldigt sant. Men i alla fall nåt som piggar upp. Jag åkte till Mariestad med Mamma på eftermiddagen och vi kanske hitta en klänning. :) Det är mysbra det! Sen alltså nu måste jag sätta mig med skolarbete. Och jag orkar verkligen inte.

Linda smsa förut och jag Lilla vän du gjorde mig förvirrad, men det skulle vara roligt detta kan bli intressant. ^^, Vet ni nåt tråkigt? Så fort jag börjat skolan nu, har jag förlorat skrivlusten. Kommer säkert inte skriva lika mycket och inte lika "underhållande" som jag gjort tidigare emn jag ska föröska. För att skriva i bloggen är just nu det enda roliga skrivandet jag vet. ;) Over and Out.

Okey en sak till. Jag lyssnar på en gammal 80-tals dänga om och om igen. Den har säkert gått om 7 gånger nu! :S Snart kommer mitt hår våffla sig självt och tightsen i rosa och grön randigt kommer hit krypande för att slimma åt mina ben. Mitt liv kommer att liknas mammas ungdomsliv. Jag tror jag står över röd klännig med med vita prickar och stora blommor och Axelvaddar nu är det verkligen Over and Out. Och du "I´dont wanna use your love tonight" (8)

Plaskande båtar, ankor och så en nypa livräddhet

Så har vi mig och Linda i ett nötskal. Tack så mycket för allt, vi kommer klara detta galant, härligt att vi gör det ihop tycker jag :) Det är lixom vi det, att vi lyckas är ju en självklarhet. Känner att telefonen kommer användas en hel del framöver av oss två. ^^

Funderar på att gå ut och gå en stund. Kan nog vara skönt eller vad tycker du? Jo men det gör du det vet jag. ;)

Lockar i hår sedan ett härlig sabbatsår

Det närmar sig med förskräckligt enorma stora steg. Imorgon börjar skolan igen och det är sista terminen innan studenten. jag känner en aning panik, lite ångest sådär samtidgt som jag kommer vara så förbannat lycklig.

Men nu till det bra, min frisör ringde förut. Jag trodde förra veckan att jag inte skulle få någon tid även fast salongen typ lovat det. Men nu ringde Judith och jag har nu tid 15 juni kvart i tolv! wiiie :) Balfrisyr here I come! Ibland ska jag bara vara mest lycklig. Som sagt allt kommer ordna sig, jämt. Allt bara flyter, allt rullar.

Men, Panik, hur ska jag ha håret?! Tips?!

Nakna rumpor glider bäst om de inte fastnar

Linda rädda mig verkligen. Hon är en väldigt bra person som jag tycker mycket om. Vi gick en promenad sen kände vi för att slappna av så vet ni vad vi gjorde? Okey nu kommer tycka vi är perversa men det var hur mysigt som helst! Vi badade badkar ihop med massa skum och tända ljus. Kan rekomenderas. Fast vet ni vad det bästa var? :D Vi hade fyra plaskande plastiga plastbåtar med! :D Det är ren lycka!

Nu är jag ordentligt avslappnad. :) Det var mys.

Som en vit riddare på en mänsklig springare

Kommer Linda och räddar mig från alltför jämställdheta och sextrakeseriga frågor. Hon ska bara damma först. Hon kommer om cirka en halvtimme vi ska ut och gå. Jag ska blöta ner henne i snön. Hon vet bara inte om det än. Men hon kommer gilla det. Väldigt mycket också, jag känner det på mig. Väldigt väl.





http://www.youtube.com/watch?v=CgfSzuFD8rw

"Alla änder är döda begrund av nudelterroristerna"

Jag har inte skrivit på ett tag " gud vad skönt tänker ni" men icke här kommer mer ni kan gotta er i.

Fredag ja då var jag på kvällen i Göteborg och festade vi var på wishclub och drack allt för många cider. Sedan vidare till Bvld. Där var det dans till tusen om gällde. Vi var ett trevligt Tidaholmsgäng med en jättecool Skövdebo (mig) på 6 personer. Sedan får vi ju självklart inte glömma den bästa av dem alla Jocke! Tack för sovplatsen! :) Och tack för en förbannat trevlig kväll. Svart tröjan spana in John, John tyckte han var het. Men det var jag och Jocke som lyckades ragga upp dem ;) Inga vidare kommentarer förutom att vi ägde på att vara vi.

Lördag - vakna med huvudvärk och en tryckande värme (täcket). Men i alla fall. Vi kom iväg till Skövde runt 11 - 12 väl hemma var det middag med Tomas bror,och hans fru och barn och Tomas pappa, Och så jag och Mamma då. Vi sjung sing Star, jag och jennifer fann att pressa Potatis är det bästa man kan göra speciellt i ett teamwork arbete. Vi kommer antagligen snart ta guldmedalj i potatispressning i Os nu i sommar. Med rätt träningsmetoder och hårt arbete kommer medaljen vara våran. Sen letade vi efter Rosa tefat som inte fanns i min källare det var ju intressant eftersom vi inte fann det.
Sen är kvällen bara min. Tralalala. Men där ingick stora vattenpölar i pulkabacken, Ett flygande tefat, förstörda skor, ändera Britt - Maj och Herbert, Brödprickning, "Snällhet" i fia med knuff, en massa te, en god paj, chokladpeppar och en hel jädra massa skratt. Det var en väldigt trevlig kväll. :D Sådär lite lagom fantastisk faktiskt :)

Nu är det trettondagen och jag behöver skor. Allvarligt talat jag behöver ett par skor, allt är stängt och det är snöstorm ute. Dagen kommer att bestå av skoletning, plugg och en del tänkande från min sida.Tack för mig. Återkommer nog med lite tankegång och sådant där annat trams. :)


Okey, otroligt men jag fann helt okejiga skor. Nån som vill leka ikväll?

Gårdagens sopor behandlas bättre en fredags dag..

Jag vet inte hur jag annars kan uttrycka mig. Men jag är ledsen. Tårarna bränner innanför ögonvrån och jag vill gråta men jag orkar inte och jag förstår varför men ändå inte. För det känns löjligt att gråta men det kanske det inte är? Allt kommer säkert ordna sig i slutändan det vet jag att det gör det säkert. Men just nu känns allt hopplöst det gör det verkligen.

Kanske känns löjligt men jag vill faktiskt ha nån hos mig på min student. Jag orkar inte mer kryckor och rullstolar jag har redan upplevt det en gång. Det räcker. Och där föll en tår. Ni får tycka jag är hur löjlig som helst men just nu känns livet som en mindre katstrof. Men det är det ju inte det är ju bara ett väldigt löjligt barnsligt problem.

Nej, nu orkar jag inte med det mer. Var tvungen bara att skriva av mig lite. Ni förstår säkert ingenting och det är ju roligt för er. yes, äntligen fick jag lite av en sorts skadeglädje i mig. Behöver jag idag, aoo, det betyder att jag kommer vara elak riktigt elak idag. Sarah kommer antagligen ringa polisen senare idag så de får skicka iväg mig dit pepparn växer för jag har ingen lust att vara social. Inte nu. Men imorgon, jag vill ha film/mys kväll. Nån som är på imorgon kväll? :)



Nu till roligare saker. Sammanfattning om gårdagskvällen kanske? :) Återträffen med sommarlandsgänget alltså! PUNKTER?! :D
  • Bowling - Fy för Emil! ;)
  • Middag - "Samuel, han är ju en trevlig kille" xD Jasså Emil tycker du det x 33 ggr?
  • Sen fika på Voda - det var myspys massa gamla hel galna minnen. Mathilda någon? ;)
Okej liten lätt punktform är trevligt. Jag träffa Tinnert förut, inte sett människan på ett halvår så jag var glad för det mötet. Han gör mig glad han är glad. Han lätta upp hela alltet. Tack alla som brytt sig. Jag mår nu helt plötsligt bättre :) Men festa i gbg ikväll? det kommer sluta i smärre katastrof! Men tack jocke för att vi får sova där! :)

Palla mer?

En likhet sådär lagom nära min rosa bok...

Jag kollar på väskor, jag är besatt av väskor, det är en känsla i likhet med extas!


Okey, detta kan räknas in bland en av de mest småläskigaste upplevelser jag vart med om. Jag säger då det aldrig mer iklädd trosor och bh i en lada framför en tant med fem tänder och en underbar svettlukt, som drar på mig en massa förskräckliga balklänningar. De bestod av endast Paljetter och alla drog åt vid höften så det såg ut som jag var storlek 52. Aldrig mer. *skakar, ryser, äcklas*. ( okey fanns två fina av 57575757 st, men inte tillräckliga för att jag skulle tycka om dem).

Nej nu till något bra. Återträff med sommarlandsmänniskorna. Dock är vi inte så många som kommer vara där. Men i alla fall bättre än inga. Det är väldigt många glada människor och jag tycker om dem, väldigt mycket :) tror jag kan behöva det nu. För jag är så förskräckligt trött och behöver mest en massa trevliga människor!

Dagen var förresten väldigt mysig mamma <3

"When I found you here, the magic was near"

En del låtar blir man lite extra glad av. Denna bara uppenbarade för mig just nu. Det behövdes det träffade lite. Dock är jag en förvirrad Louise just nu. Jag tar det inte här, men i alla fall jag är ganska förvirrad känner på ett sätt att jag har gjort fel men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Det enda jag vet är att jag måste träffa en person först innan jag kan tänka klart igen. Men visst är det bra? Det är den 2 januari på ett nytt år och jag har redan ställt till det för mig? Är inte livet alltför bra. Känns som det kommer bli ett bra år verkligen xD haha, jo men det blir det nog.

Men jag är en glad människa just nu. Ska fika med Ellen sen har inte träffat henne sen slutet av sommaren! Och imorgon är det återtrff med sommarlands människorna synd att så få kunde komma. Men det ordnar sig nog! Vi som är där får nog riktigt kul! Surt för er andra! HA!

Nej nu ska jag nog inte sitta här utan försöka ta och göra ordning mig och ta på mig strumpor fryser lite, Ja Lundgren mina fötter är kalla nu och jag vill ha lite varmare fötter oroa dig inte de ska inte bli för varma xD


tyst och raketer och känner jag er?

bakis. kommer mer sen när jag kommer hem.


Okej, vart hemma ett tag nu men orka skriva? :P Jag har inte vart så bakis bara litegrand. Sammanfattning av kvällen vore som en bra idé den var rolig, mysig och en riktig aptitretare!

Mötte Hanna på stationen med min tunga väska som innehöll singstar + playstationet! men inte andra matnyttiga grejer som jag såklart glömde. SOm jag behövde. Men jag överlevde. Bussresan var rolig. Kommentarer och diskussioner om hamstrar "råttor" på H&M som man ska ha i jackfickan och "det finns inga gula knappar".

Väl inne i Lidköping mötte Lundgren och en full Marcus oss och vi tog bilen Jag och hanna i stort sätt buga och bocka stort för den bilturen ingen av oss orka gå. Lite fix och så laga vi mat, tacos enkelt och bra. Vi åt glass efter maten sen och sjöng Sing star dte lät för jävligt om jag ska säga det själv. Men jag var lika bra som vanligt.
  Jag var tydligen djävulen själv berättade Marcus och jag hette egentligen Lucifer och bla bla bla i en halvtimme. Cidern smakade Äpplepaj, nej AepplePiej som Anders sa. haha, så klockrent Anders luktar på glaset med cidern "det luktar som aepple piej" smakar på cidern "men det är Äpplepaj!" xD Okej man måste vart där för att kunnat skratta åt det. Körde Djungeltelegrafen jag var tiger "roar" och Jane var på plats "woho" okej Tarzan "ahahahah" och cowboyen "pang pang" ja och en massa resterande bra saker att ha i en lek. Körde jag har aldrig med, för mig jag var ond där med. "jag har aldrig hånglat med personen till höger" höhö.

Ja sen efter många om och men var klockan halv tolv och vi tog oss till stan och fira tolvslaget med massa champange och trevliga människor! Jag och Hanna sprang runt och pussade och krama om flera människor och önska dem gott nytt år! "känner jag er?" "NEEE" "jaha okej Gött GOTT NYTT ÅR efterfest?" xD Träffade en massa roliga människor åp torget, Annie, Linn Josse, Carin ååh vad jag tycker om människor! :D Jag vet årets första och bästa kommentar.

Sen tillbaka till herr Lundgrens fina lägenhet! Sådan ungkarl ska man ha. "dammet är till för att jag ska veta vart tven stod sist". Ja men i alla fall det var trevlig efterfest, aldrig mer shotar för mig? Kvällen var bara myspys. :) :$

Somnade vid 6 uppe vid 10 vi fem som var kvar pratade en hel del och mycket skratt utbyttes. Jag måste bara tacka alla ni för en underbart rolig kväll en av de bästa på väldigt länge! En bra Nyår blev det efter många om och men. Jag känner ett bra lugn inom mig, detta kommer nog bli ett bra år. Ett riktigt bra år. :)

RSS 2.0