Yawn

Okey, (varför börjar typ hälften av alla mina inlägg med okej?) jag är trött. Jag har äckligt tråkig lektion där jag bara sitter frmaför datorn och inte gör ett piss.

Men i alla fall igår var Sandra H jättesnäll och skämde bort mig som en drottning. Hon gjorde tacos och färga mitt hår. *glad Louise* Håret är en aningen mörkt men det går snart ur och håret kommer bli perfekt till studenten :)

Jag vet inte vad jag ska skriva. Är nere i en svacka där jag känner mig förvirrad och har ingen lust att uttrycka mig. Jag återkommer när mitt liv har ordnat upp sig.

Like an applesnack

Döm mig inte. Jag har bättre saker för mig än att skriva i bloggen. Eller om sanningen ska fram jag orkar väl inte. Blivit lat. Äckligt lat. Men jag har så mycket i skolan nu, plus att jag har varit i prag med media. I alla fall så har jag nåt att skylla på.

Käkar äpplechips och det är meningen att jag ska plugga. jag tar det snart. Orkar inte. Men och? Fänglsa mig skicka in mig i finkan jag förstör bara för mig själv.. *gäääsp*

Prag.Blommigklänning - dunder/megasöt. 12kronors öl - Me Like. Media folk och rykten. 80 tals discon och strippklubbar. tequilashots och dansa jag med dig igår? Svettig buss och fläktiga färjor. Virriga Guider och tråkiga klockor. Billig öl, jaa väldigt mycket billig öl. Och så shopping med prutning alla Louise och Erica. You can come and dance with me if I got that watch for 200..

Annars vet jag inte vad jag ska säga har mycket att plugga så jag ska strax logga ur mig från msn ta tag i mitt liv och låtsas vara duktig. Just det letar desperat efter lägenhet i Oslo nån som har någon över slå en pling! :P

Over, peace, and out nä hejs.

RSS 2.0