"Du är mitt lyckopiller, du är min painkiller"

Okej jag är helt såld på låten och jag är såld på Viktor. Vilken karl ( Ja sandra det heter karl och vi är 40 + jag lovar ;) ) Jag är glad för att han kom hem en dag tidigare än planerat och han ville träffa mig. Jag vet jag låter jättepatetisk och jättekär. Men jag tar mig den rättigheten just nu.

Hatar loggboken och jag har börjat läsa en till blogg. Fann den idag. Intressant kille roliga kommentarer och är sig själv. Bra det där. Så ska det va eller nåt. mrpitt här på blogg.se

Mm jag är nyfiken av andras liv så uppdatera era bloggar oftare kompisar jag måste ha nåt att göra när jag smiter från plugget. Okej? Bra skärpning till folket.

Funderar på att skapa kategorier här på bloggen. Men jag är verkligen för lat. För jag skriver ju inte om nåt särskilt utan bara om mig och mitt lagom tråkiga helt normala liv. Varför försöka göra bloggen intressant för er läsare? ni är ju bara 5 stycken i alla fall. Och jag skriver ju faktiskt bara för mig själv för att jag ska hitta mitt sätt att skriva.
   Jag vet är äckligt negativ idag. Men jag var ju poitiv de första raderna det räcker för idag.

En sak till, jag blev faktiskt nöjd med min senaste dikt och jag har bestämt mig för att stå för den och ta emot allas negativa eller positiva kritik. lägger nog in den nu. Beredda? bra. Den handlar om kärlek vad annars. Det är ju det jag älskar att skriva om. Jag borde kunna bli nästa sliskiga Danielle Stheel (stavning) författare. Tantporr där det går bra för alla. Nej jag är absolut inte negativ jag lovar gott folk ;) Jag som annars är en positiv tupp. Konstigt det där vad närheten av mens kan göra vissa perioder med en.

Krikik till dikten TACK! om ni orkar läsa den.




Jag ville till dig skriva en sång.
En som skulle handla om kärlek och om fluffiga-rosa-moln.
Men mest skulle den handla om dig.

Satt med ett A4 -block i knäet och så skrev jag.
Det var ord, meningar och lite annan knasig  mix av bok-stäv-er.
Inga ackord och inga toner. För sånt, det kan inte jag.

Men inget blev bra. Ganska förväntat. För ord och jag hör inte ihop.
Papperskorgen fylldes dock av hopknycklade papperstussar.
Med ord som inte bildade någon mening.
 
Och det var ju inte meningen.
För sången skulle ju handla om dig.
Synd att jag inte kan ackord då och att jag är väldigt tondöv.

Så jag lyssnade istället på lite svensk pop.
Kramade en pappersboll och tänkte att det var du.
Det var mysigt. Och då var allt bra och jag blev gla.

Även fast jag inte kunde musik.
För jag tänkte ju på dig och det är ju bra
För då blir man ju gla.

Så det blev ingen sång om kärlek
Och inte ens om fluffiga-rosa-moln med bindestreck emellan.
Men en dikt litegrand om dig, ja, det blev det ändå.

"welcome to the 60´s"

Ja människor. Jag har lyckas få ner hairsprays alla låtar och lyssnar konstant. Det händer nåt med min kropp och jag kan inte sluta lyssna. Jag vet de är inet de bästa som gjorts. Men welcome to the 60´s kan jag inte sluta le till. Och visst var detta intressant?

Buss till Erica igår. Trevlig bussfärd tillsammans med damerna Linda och Sandra som sedan drog till Jimmy. Jag och Erica lagade mat eller jag gjorde det eller vad säger du Erica? ;) Nån konstig skrumpen korv och pomfrits och bearnesiesås. Mums. Korven gick ner helt otroligt. Även fast den såg lite skrumpen ut.

Känner mig negativ idag. Väldigt negativ på allt. Men det kan ju vara kul det med. Men min största längtan just nu är potatisgrantäng som ska intas imorgon vid middagen när bror och hela faderullan kommer hit. Det och av någon konstig anledning Köttfärslimpa. Aldrig vart ett stort fan av detta men skolan är faktiskt god. (och där svimmade hälften av läsarna). Är nog hungrig. Ska nog ta mig en frukt innan maten. Men i alla fall, jag vill ha mat. Massor. Mat är gott helt enkelt.

I alla fall vidare om Erica dagen. De kom folk sen vid 9 vi diskuteradeGöteborgs centralstation och spelade lite ölspel och dansade dålig bugg till hairspray. och hade allsång på Svensk pop låtar. hum.. nu blev jag sugen på att lyssna på lyckopiller. En riktig painkiller. Snälla människor vad får jag för låtar på hjärnan?

Men jag måste få klart loggboken jag får panik på den. Och just det Pizza ikväll Viktor? ;) Du är nog trött på det nu.. *ondska*.

Och jag fick slags panik/stackars dig blickar på festen jag och Erica började bara skratta snälla.. Lita på dina kompisar! Orkar inte dra det här eller jag försökte men det lät bara konstigt. Svårt att förklara helt enkelt damer och Herrar.

Nä nu ska jag ta mig en frukt.

Toscakaka

Är alla inte i chock Louise skriver två inlägg idag ! oj oj.

Okej äter Toscakaka jag snodde från mammas kommande gäster. Jag vet jag har djävulshorn bakom mitt hår nånstans. Men så platt mitt hår är lär det vara äckligt små horn ^^ (A) Säger vi..

Okej ska snart till Erica har inet alls pluggat järnet idag bara lite. Jag hatar loggboken. och gojjs. Ska nog fixa lite till och jag skicka galet sms idag. och folk vill ha med mig ut på vatra. Nej du jag är noll pengar i plånboken min. Så en sväng till Erica med en kall bärs i handen är precis vad jag längtar efter nu det ska bli kalas gott. :)

Nä nu säger jag Adjö. Men en Sak till Gott folk, jag har fått ner Alla låtar til Hairspray. och ja jag är förälskad. Fast låtarna gör sig mer när de är i filmen. (A) Vill se den igen snart.. typ nu? John Travolta är bäst.

Jau elsker chokela!

Sitter här med en godispåse. inget ovanlogt med detta förutom att den ge rmig en lektion i Skånska som är en fascinerande dialekt. ;)

Det pirrar i min kropp, igår var jag 80talist javisst. Håret på sne och fäst. 89 dagar kvar till studenten.

Får la lägga upp nån vacker bild när jag är hemma men nu är jag hos Erica. Vi har pluggat hårt. (A) har intervjuat henne, käkat chips bränt falukorv och mobbat Joel. Härlig dag.

Det pirrar fortfarande i min kropp. Jag har blivit knäpp efter den här helgen tror jag. Långt kvar enligt mig till torsdag. och sen ännu längre efter det. japp jag tjtar jag är konstig och jag vill se på film Erica?! Stäng av datorn... ! ;)


"vi borde kramas lite mer.."

Jag har fastnat för bandet svensk pop. De är faktiskt bra och jag hade tänkt att lista ut hur mitt nya nedladdningsprogram funkar och ladda ner lite låtar av dem och "no fun at all" och "bad religion" japp en salig blanding av musik har det blivit där.

Intervjun igår gick bra men det krånglar lite med mina referenser och det är ju lite pinsamt att byta ut dem såhär i sista sekund. Men jag ska ordna det. Hoppas han inte blir sur. Ska byta ut två referenser. Ja visst är detta jätteintressant för er att läsa? Ne skulle inte tro det.

Har inte fått tag på ÖZZ biljetterna än. Det krångla idag emn hämtar dem 8.45 ingen mer som är intresserad förstår jag.. Men iaf jag ska nog plugga snart.

Just det vi filma NEMAS igår det gick ju.. humpg bra?! ;) "Vi hatar varandra men ändå älskar vi varandra någon som förstår?" De är väl för gulliga. Och jag hoppas allt går bra jag är lika nervös som dem.. Skivkontrakt för dem skulle vara toppen. MVG here we come?! :D

Okey detta blev ju inget kul inlägg.. men snälla alla människor? KRAMAS MER!

Polen lite Özz och ja allt där emellan

Kväll. Det är väl bra men jag är sjuk har pluggat nada. Anmält mig till norska Manpower arbetsintervju imorgon. Nervös. Det kommer gå kasst. Kommer inte hitta Louise lika med vilsen. Och jag slutade med mina vanthållare idag. När jag kommer till skolan och skulle ta av mig vanten så slänger jag av mig den ena och jag är van att den ska hänga kvar men gjorde den det utan vanthållare? Nepp! Of course not. Detta kommer ta sin tid.

Polen i helgen? får se. men fixa biljetter till Özz Nujen (stavning?) på torsdag i alla fall nu börjar vänne roch jag är inet längre kvar vid datorn tjo!

ps. Hatar att vara sjuk louise.

"big or small we drink them all"

Japp Erica det gör vi verkligen. Haha, alltså förutom att jag är jättesjuk. Okey överdrift en minibit men iaf feber och ont i halsen och inget luktsinne. Men även fast jag var sjuk och ganska nere som jag vart den senaste tiden och en person som inte tagit tag i nånting var helgen tummen upp.

Fredag: Mysdag, lite knas och krig och avenynlägenhet med pool. ;)

Lördag: Dagen men stort D. Eller mja, NEMAS spelade bara. Lugn trevlig dag. eller inte. Okey nytt inneord. "Eller inte" Det var bra det var gratis öl det var tre skrikande, springande galna tjejer på ett övergångsställe när dte var grön gubbe och inga bilar. Det var "CHIIIIPS" och det var minigolf inomhus och det var frukostbuffé och gratis hotellrum. Tack tjejer för perfekto Natt!

Söndag: jag tycker om att vara död på söndagar med Viktor. :)

Jag vet jag borde plugga och bli frisk. Göteborg imorgon igen och jag har arbetsintervju och vi ska filma och damerna ska sova här. Och allt är faktiskt riktigt bra. Förutom att jag är ganska sjuk. Tror jag ska skolka från första lektionen imorgon. Men bara kanske.. (A) jag behöver det. Jag är unnad det. Ja det tycker jag att jag är.. Tycker inte ni?


Everything is on tv.

Okey, jag har inte skrivit på ett tag. Men ärligt talat jag har varken haft tid eller ork. Kanske har haft tusentals intressanta saker att skriva men just nu. It doesnt matter, everything is on tv. ;)

Men kortfattat kanske? JAA PUNKTER? :D
  • Louise är sjuk :(
  • Louise har letat jobb
  • Louise har fått en arbetsintervju
  • Louise var på en jätterolig fest i lördags som innehöll: Chokladsåsiga halsar, Jacuzzi bad, "drisch intesch abzhintzh", skosuleomelettmedsmakavcurry, små blå och makaroner med ketchup klockan 3.37 på morognen. Sen en massa mer vi inte kommer ihåg. Slutresultat: trevlisch festisch.
  • Louise har blivit ett steg närmare studenten och fått sin egnhändiga superschnygga studentmössa
  • Louise missade 100 dagar festen igår (5 mars) begrund på att hon är förkyld
  • Louise och Åsa bjuda karlarna på en nypa norrländskt salt i fredags det var trevligt och jag klarar inte längre ordet "Tragedililijlijililjijiliii" som kommer ur en gubbe i mossgröna byxor och instoppad t - shirt.
  • Louise är nog sig själv ändå
Äh dåligt men sant det var en punktlista. Och jag borde skriva loggbok och städa mitt rum.
Och ni måste komma till showdown i Göteborg på lördag NEMAS spelar 22.30 (Joel där har jag gjort min reklamdel för i år) och allt kommer vara kalaskul! Förfest och hotellrum och fotografering och grön t-shirt och groupietrosor med NEMAS på häcken kanske? Allt i en röra och allt blir grejt, jag är glad och har feber. Jag tror jag struntar i loggbok och städning av rum och sussar framför tven ett par timmar istället och Viktor kanske kommer sen och det tycker vi om. Fniss, han har blivit skrotnisse. Mohahaha ondska eller lite åt det hållet.

Godnatt klockan 14.28 :)


RSS 2.0