It´s totally sick

Jag är sjuk. Har huvudvärk och febern är inte långt ifrån att tränga in i min kropp.
Tråkigt inlägg jag vet. Och just nu bryr jag mig inte. Jag bara kände för att skriva av mig klaga lite helt enkelt.
Skulle vara barnvakt åt Leo idag men eftersom jag är sjuk så fick jag hoppa det. Den lilla grabben är ju väldigt känslig.
Bara förra veckan åkte han akut in till sjukhuset. Stackarn. Men men imorgon ska jag vara frisk och vara barnvakt igen. Just nu lunkar allt på. Det är lugnt och skönt och livet känns bara fantastiskt om inte huvudvärken fanns.

Bullar och folköl

Igår så åkte Viktor. Igår åkte han till Åre. Jag tror inte jag skriver mer för jag orkar inte tänka mer på den resan.
   Men efter han åkt bakade jag och Frank bullar och sedan drack vi folköl och kolla på Mamma Mia. Han sa att han kollade på filmen bara för att han var livrädd för mig! Hahaha xD Min Pms kanske inte alltid gör mig kvittrande glad. ^^,

Borde ta mig till gymmet. Speciellt med tanke på alla de bullar jag mosat i mig. Fast nu blev ju avsnittet av How I met your mother klart. . . . .



Raggarälskare

Till alla raggningsreplik älskare:

"Impa, Pimpa, Pumpa, Dumpa bye ditt snille nästa kille"

Www.raggningsreplik.se

"Blogghatare"

Influensa. Den har invaderat mig precis som halva svenskabefolkningen just nu. Illamående. Konstant illamående i snart tre dagar nu. Det och tusentals kvälningar utan att det blir steg två. (Finare uttalning för spya). Jag var tvungen att beklaga mig lite. Att beklaga sig och tycka så otroligt synd om sig själv när man är sjuk det hör till. Och nu har jag haft min officiella klagning.

Nu till rubriken. Nu till det intressanta. Jag har börjat att hata en del av konceptet blogg. De som missbrukar ordet på deras bloggar. Inte felstavningar och irriterande särskrivningar. Utan att de verkligen använder andras bloggar eller sin egna för att trycka ner en annan människa. En annan levande varelse. Eller så utnyttjar tidningar människan som ligger bakom en blogg för att trycka ner den. Som aftonbladet, Metro m.m Allt detta för att skapa fler läsare. Jag håller på att bli sjukt galen. Har alla glömt bort det vackra man kan skapa med ord? Har alla glömt bort det där viktiga? Det där som säger att alla är lika mycket värda? Inte att man ska göra en mindre värd så att man själv blir värd mer...

Det ovanför är ren ilska. Man kan säga att jag är en fantast av ord och meningar i sig. Kalla mig knäpp kalla mig galen men jag älskar det man kan skapa med ord. Men när orden sedan utnyttjas/används fel. Ja det får mig att inte vilja skriva längre.


//Eran Irriterande sjukling

Big Ben har rymt.

Jag har ju faktiskt gjort saker i mitt liv. Jag har ju vart i London. Åkte för två veckor sedan och var tillbaka förra måndagen. Men jag är seg på att uppdatera tänkte först inte göra det men fick en utskällning av Sandra så jävlar nu kommer all oviktig fakta. ;)  Det var underbart just för att det inte fanns någon snö där den var som bortblåst. Istället var det solen som tittade förbi med massa härliga, irriterande kvittrande fågelfän. :)

Vad hände? Vad stötte jag på? Vad gjorde jag?

  • Jag var med om en toaletthållare med namnet Da vinci system. Det var verkligen hård nöt att knäcka. Aldrig varit med om en mer frusterande framkallande toapappershållare! speciellt inte två stycken i två olika länder. Varför göra något så uppenbart jobbigt? En toaletthållare ska vara enkel. Inte ha ett helt jävla system för att man ska komma in till det underbara pappret man är ute efter.

Okey, helt ointressant men svinigt jobbigt! :P

  • Jag stötte på Big Ben trevlig stor byggnad riktig humor den där karln hade. ;) Velat se bygganden sen jag var 6 år ung och jag blev extatisk såklart. Kanske låter löjligt men jag tycker att byggnaden är imponerande. 
  • Öl. Billig öl, en pint på en krog det är där man ska hålla hus när man springer runt i London. Phoneix nära hotellet blev min och Viktors favvo. För där hade vi våra sällskapliga damer som vi kunde skratta åt. Och de drack inte bara öl utan mest groggar.. STARKA!
  • Utöver alla nödvändiga sevärdheter som man är tvungen att springa på första gången i London. Så var det annan sak som locka mig. Shopping..!! Var på Primark i ett ex antal timmar och herremige! Billigt som fan och vilka fina kläder. Handla så otroligt mycket för en liten skitsumma på 1200 kr. Orkar inte räkna upp allt men jag kan säga att både min Mamma, Viktor och Sarah var så chockade att de nästan tuppade av. Eller i alla fall de uppräknade damerna blev lite avundsjuka. ;)
London i mitt hjärta. Hände säkert tusentals mer saker men detta var lite intressant och lite smått och gott om våran resa i stora drag. Det var en underbar Student/Födelsedagspresent jag fick av Viktor. Den bästa faktiskt. :) Staden var helt otroligt underbar. Jag lovar att jag kommer hamna där igen.

Det var inlägget om London.

RSS 2.0